Skal det være en pølse? I dag sto høgskoledirektør Gerd Marit Langøy og rektor Hallgeir Gammelsæter over grillen på campus. Foto: Arild J. Waagbø

Sola skinner alltid på campusgrillen

– Det er tredje året vi gjør det, Og det er det tredje året med strålende sol! erklærer høgskoledirektør Gerd Marit Langøy.

Nok en gang trakk direktør Langøy og rektor Hallgeir Gammelsæter på seg kantineuniformene for å servere laks, pølser, burger og salater til nye og gamle studenter på campus.

Ifølge kokk Asgeir Hoel går det med rundt 400 hamburgere på arrangementet, så både direktør og rektor har nok å gjøre.

Student Regine Obrestad Kverme (t.v.) og rektor Hallgeir Gammelsæter. Foto: Arild J. Waagbø
Student Regine Obrestad Kverme (t.v.) og rektor Hallgeir Gammelsæter. Foto: Arild J. Waagbø

– Vi er en liten høgskole og lever tettere på hverandre enn på mange andre høgskoler og universiteter, så det er viktig å møte hverandre. Jeg rekker en kjapp liten prat i det studentene går forbi og det er hyggelig, sier Gammelsæter.

– Det er kanskje et poeng for dere å vise til studentene at dere er tilgjengelige for dem?

– Ja, så absolutt, svarer Gammelsæter.

Se flere bilder fra grilldagen på Panoramas Facebook-side.

Han sier at han er veldig fornøyd med arrangementene på Rådhusplassen onsdag i forbindelse med studiestart.

En herlig dag på Molde Campus. Foto: Arild J. Waagbø
En herlig dag på Molde Campus. Foto: Arild J. Waagbø

– Det var en fantastisk dag. Jeg har fått mange gode tilbakemeldinger fra folk om det som skjedde da. Og jeg har stor forståelse for at studentene prioriterte annerledes i finværet enn å høre på talerne på Rådhusplassen, sier Gammelsæter.

Også Langøy syns den offisielle åpningen av studieåret ble vellykket.

– Jeg er fornøyd. Konserten med Red Hot var strålende og det er artig at det kom så mye folk. Også seminaret på rådhuset med cirka 100 deltagere var vellykket, sier Langøy.

En pils til burgeren? Joda, det får man tappet på iSmuget, som mer eller mindre er blitt integrert i kantina på campus. Fredag var det studentene Trym Rudberg og Agnes Jensvoll som sto bak disken.

– Det er lettere å bruke iSmuget enn gamle Valhall på dager som dette, for Valhall lå litt for langt borte. Her er det heller ikke så trangt om plassen som det var på Valhall, sier Jensvoll.

Studentene Trym Rudberg (t.v.) og Agnes Jensvoll sørget for at studentene fikk servert øl på iSmuget. Foto: Arild J. Waagbø
Studentene Trym Rudberg (t.v.) og Agnes Jensvoll sørget for at studentene fikk servert øl på iSmuget. Foto: Arild J. Waagbø