Det var fullsatt sal under presentasjonen til Marine Harvest. Foto: Andreas Hustad

Fullt hus med sushi og Marine Harvest på menyen

LogistikkForum inviterte onsdag Marine Harvest til et bedriftsbesøk på HiMolde.

Ivar Raugstad hadde med seg logistikkoordinatorene Irina og Bård. De hadde en presentasjon av hvordan Marine Harvest jobber i

Ivar Raugstad (t.h) med logistikkoordinatorene Irina og Bård fra Marine Harvest. Foto: Andreas Hustad
Ivar Raugstad (t.h) med logistikkoordinatorene Irina og Bård fra Marine Harvest. Foto: Andreas Hustad

Norge og verden. Ivar uttalte at Marine Harvest har stort sett alltid hatt suksess med å hente studenter fra Høgskolen i Molde.

Siden de første menneskene bosatte seg i Norge, har fisk vært viktig for å sikre mat, handel og bosetting langs norskekysten. Kloke hoder, pågangsmot og teknologisk nyskaping gjorde det etter hvert mulig å drive oppdrett av den ville fisken.

Havbruksnæringen har på førti år gått fra en liten attåtnæring til en av Norges viktigste eksportnæringer. De bidrar til lokal verdiskaping i kyst-Norge ved å produsere og levere fersk, sunn og god mat til hele verden.

LogistikkForum serverte sushi fra Sunn og Nam Molde etter Marine Harvest sin presentasjon. De hadde påmelding for å kunne bestille sushi. De endte med å måtte sette en begrensning for hvor mange som skulle ha sushi, grunnet stor pågang. Dette viste seg og på oppmøte. Det var fullt på rom B-140.

LogistikkForum serverte sushi fra Sunn og Nam. Foto: Andreas Hustad
LogistikkForum serverte sushi fra Sunn og Nam. Foto: Andreas Hustad