SiMoldes Rebekka Resell Mauring (t.v.) og MSI-nestleder Therese Håndlykken samarbeider om å arrangere Aktivitetsuka for studenter. Aktivitetsuka er på mange måter den helsebringende fortsettelsen av Åprningsuka. Foto: Arild Waagbø

Lanserer Aktivitetsuka ved høgskolen – for samhold og god helse

Fra torsdag til og med neste helg kan moldestudenter relativt kostnadsfritt delta på over 30 arrangementer som skal fremme vennskap og helse.

Aktivitetsuka er studiemiljøkoordinator Rebekka Resell Mauring ved SiMolde sin idé. Og ideen er basert på hennes egen erfaring fra i fjor med aktivCampus da hun selv var student ved NTNU i Trondheim. Resell Mauring begynte i stillingen ved SiMolde for tre uker siden.

Med seg på arrangørsida har hun blant annet Moldestudentens Idrettslag, som blant annet står for volleyball- og fotballturnering lørdag og søndag. Ellers er også en rekke studentutvalg og andre aktører i Molde på leverandørsiden under Aktivitetsuka, med aktiviter som spill, golf og dans på høye hæler.

Se hele programmet på moldestudent.no.

Resell Mauring sier at hensikten med Aktivitetsuka er å fremme samhold mellom studenter, og å bidra til at studentene finner aktiviteter de kan delta på.

– Jeg tror mange er gira på å komme i gang med livet sitt igjen. Det var f. eks. rekordmange fadderbarn påmeldt til Åpningsuka. Nå er det bare å velge aktiviter og melde seg på, sier studiemiljøkoordinatoren.