IT-sjef Kjetil Kroknes (f.v.), rektor Elin Mordal og seniorrådgiver Rolf Magnus Orø på markeringen av at Orø blir pensjonist. Foto: Arild Waagbø

— Husk å feire alt som er bra på høgskolen

Energibomba Rolf Magnus Orø (69) fikk gave og mange gode ord da kolleger på høgskolen nylig markerte at han går av med pensjon.

— Husk å feire alt som er bra på høgskolen! For det er så mye bra som skjer her, sa Rolf Magnus Orø (69) til frammøtte kolleger i kantina på Molde campus.

Orø hadde sin siste arbeidsdag mandag 30. september, og det markerte hans kolleger med taler, kake og kaffe fredagen før det.

Orø hadde ledet Bjørnsonfestivalen da han i 2016 dukket opp på Molde campus som studiemiljøkoordinator i SiMolde, før han senere ble seniorrådgiver for digitalisering av undervisning ved HiMolde.

IT-sjef Kjetil Kroknes sa i sin tale at Orø har arbedet i grenselandet mellom teknikk og menneske, og blant annet har sørget for at høgskolens studenter og ansatte kan gjøre video- og lydopptak i automatiserte studioer.

— Vi har kanskje ikke helt klart å nå målet ditt om at det skal være nok å trykke på bare én knapp før opptak, innrømmet Kroknes med et smil.

Mange kolleger av Rolf Magnus Orø var møtt fram i kantina og hørte blant annet rektor Elin Mordals (stående) tale til den blivende pensjonisten. Foto: Arild Waagbø

Da rektor Elin Mordal talte, erklærte hun at ALLE vet hvem Rolf Magnus er.

— Vi kommer til å savne din store energi og smittende humør, sa Mordal.

Eva Merete Otterlei Børstad, leder for studentliv og helse i SiMolde, sa i sin tale at Rolf Magnus Orø i tida på Molde campus alltid har arbeidet med hode og hjerte for studentene.

Husk å feire alt som er bra på høgskolen! formante Rolf Magnus Orø, som hadde sin siste arbeidsdag ved Høgskolen i Molde mandag 30. september. Foto: Arild Waagbø