Stina Nordland er styreleder i Logistikkforum. Foto: Kristina Westad

Nå slippes studentbillettene til Transport & Logistikk

Klokka 12 i dag slippes studentbillettene til NHO-konferansen Transport & Logistikk på Gardermoen 21.-22. oktober.

Tirsdag kveld ble kantina på Molde campus fylt av logistikkstudenter. Pizza og brus ble servert, det ble avholdt Kahoot-quiz, og lineforeningen Logistikkforum delte ut to gratisbilletter til Transport & Logistikk-konferansen i The Qube på Gardermoen.

Godt fremmøte på linjekvelden. Foto: Kristina Westad

Stina Nordland, leder for Logistikkforum, forteller at Transport & Logistikk er en fantastisk møteplass, og foredragsholderne har et godt forhold til studentene fra Høgskolen i Molde.

— De er alltid begeistret for å treffe oss iført flotte, blå gensere med logo, sier Nordland.

På årets konferanse får studentene blant annet høre samferdselsminister Jon-Ivar Nygård (Ap), tidligere forsvarssjef Sverre Diesen, vegdirektør Ingrid Dahl Hovland i Statens vegvesen og konsernsjef Petter-Børre Furberg i Posten Bring.

Foredrag med Bjørnar Elnan i Moldegaard Maritime på Logistikkforums arrangement tirsdag kveld. Foto: Kristina Westad

Logistikkforum får, i samarbeid med NHO, tilgang på 60 billetter til å dele ut i år, hvor HiMolde er alene om ha studenter på konferansen.

I dag klokken 12 slippes billettene og her er det viktig å være på hugget. De blir nemlig utsolgt på et blunk hvert år! Følg linken på Logistikkforums Instagram konto: Logistikkforum IG

Prisen på 950 kroner gir tilgang til konferansen begge dager, gallamiddag og overnatting. Om du ikke er student må du punge ut nærmere 8 000 kroner for arrangementet.

HiMolde-studenter på Transport & logistikk 2015. Foto: Arild J. Waagbø