Salgssjef Ellisif R. Vestad i Molde International Jazz Festival. Foto: Arild J. Waagbø

Trenger cirka 20 flere jazzfrivillige

Moldejazz mangler fortsatt rundt 20 frivillige funksjonærer til vakt- og miljøarbeid.

Det opplyser salgssjef Ellisif R. Vestad i Molde International Jazz Festival.

Ellisif R. Vestad i Moldejazz (t.v.) og frivillig funksjonær Rannveig Jenset. Jenset selger billetter uka før jazzen starter. Foto: Arild J. Waagbø
Ellisif R. Vestad i Moldejazz (t.v.) og frivillig funksjonær Rannveig Jenset. Jenset selger billetter uka før jazzen starter. Foto: Arild J. Waagbø

– Vi har cirka 500 frivillige nå, men det mangler litt vaktfolk og noen i miljøkomiteen. Vaktarbeidet det er snakk om er i Alexandraparken på dagtid og ved konsertene på Romsdalsmuseet. I miljøkomiteen trenger vi flere frivillige på museet, og det dreier seg om å sørge for at det er ryddig og orden på konsertstedet. Det fine med arbeidet der er at man samtidig får med seg konsertene, sier Vestad.

Frivillige kan melde seg til tjeneste på Moldejazz’ hjemmeside.

– Cirka halvparten av årets funksjonærer har vært det tidligere, mens resten er nye av året. Vi trenger alltid nye frivillige, sier Vestad.

Som jazzfrivillig får du blant annet gratis agang til konserter, festivallunsj på Hjertøya og avslutningsfesten på søndag etter festivalen.

Jazzfestivalen åpner offisielt mandag 18. juli, men allerede lørdag 16. juli er det discovorspiel (såkalt jazzvorspiel) i Alexandraparken med Reggie Got Beats & The RGB Unit.