Åpningsuke-styret: Oda Lid Rokstad (f.v.), Jasetha Pushparajah, Silje Slettfjerding, Veronica Avery, Siril Skogbrott og Marthe Owesen. Osman Meringdal, Andreas Hagerup Mostervik og Nancy Le var ikke til stede da bildet ble tatt. Foto: Arild J. Waagbø

Uka-styret: – Belønningen er fornøyde ansikter

Siden mars i vår har studentene i Åpningsuke-styret stått på for å skape en halvannen uke lang festival for nye og gamle studenter.
– Nå gleder jeg meg til at det kommer i gang, og særlig til konsertene, sier Marthe Owesen, som leder Åpningsuke-styret.
Hun og resten av styret kan fortelle at de har lagt ned utallige timer i arbeidet med Åpningsuka. Og at motivasjonen er å skape gode arrangementer for både nye studenter og gamle, og at belønningen høstes i form av fornøyde ansikter.
– Det har tidvis vært døgnarbeid, mye tid og krefter har gått med, sier Owesen.
Høsten 2014 var det Tina Veitsle Skarpsno som ledet Åpningsuka, mens Michela Sala tok over året etter. Det var Sala som oppfordret Owesen til å søke stillingen som Åpningsuke-leder.
– Det skal ikke være drikkepress under Åpningsuka. Ingen skal behøve å forklare hvorfor de ikke drikker, og alle skal være inkludert. sier Owesen.
135 faddere skal sørge for at nye studenter får en kjapp innføring i Molde, som omvisning på campus og info om hvor polet, butikker og treningssentre fins, og ikke minst at studentene blir kjent med hverandre. Fadderne møter sine cirka 400 fadderbarn onsdag, noen timer før OnklP og Slekta går på scenen på Rådhusplassen.

Åpningsuka 2016: «Hva skjer?»Hva skjer? #Åpningsuka #HiMolde #MoldeCampus #Styret

Posted by Panorama HiM on 12. august 2016