Full fest på campus natt til søndag. Foto. Andreas Hustad

Fargerik avslutning på Åpningsuka

Etter endt innflyttingskaos, studiestart og en heidundrende åpningsuke, er tiden nå inne for å takke for en flott start på skoleåret.

Av ANDREAS HUSTAD (tekst & foto)

Styret ved Åpningsuka har jobbet hardt gjennom hele sommeren for å gjøre det best mulig for alle nye og gamle studenter å komme tilbake til skolen. Gjennom to uker har det vært arrangert konserter og andre festligheter.

Se flere bilder fra spillkveld og neonfesten på Facebook.

Det har vært et flott opplegg med tilbud til alle – noe studentene virker svært fornøyd med. Åpningsuka startet med åpning av skoleåret på Rådhusplassen og konsert med OnkelP & de fjerne slektningene.

Videre har det vært arrangert blant annet rebusløp i Molde sentrum, volleyballturnering, golfkurs, fjelltur, standup og nå helt på tampen, et forrykende neonparty.

Det var nærmere 250 oppmøtte studenter som var sugen på en god fest. Mange hadde pyntet seg med neonmaling og lightsticks. Stemningen var på topp og det ble hæla i taket for mange i løpet av kvelden. Smuget hadde åpent, og var kveldens redning for de mange øltørste studenter og en vanntørst fotograf.