Næringsminister Monica Mæland (f.v.), Tor Olav Mørseth (Toppindustrisenteret), Svein-Olav Torø (NCE Systems Engineering Kongsberg), Torkil Bjørnson (NCE Systems Engineering Kongsberg), Ole Gabrielsen (NCE Smart Energy Markets), Finn Amundsen (NCE iKuben/ProtoMore) og Hilde Aspås (NCE iKuben) i Forskningsparken i Oslo i dag. Foto: Innovasjon Norge 

iKuben med i nytt omstillingsprogram

iKuben, som  nylig fikk NCE status, er er med i et omstillingsprogram som får 14 millioner kroner i støtte til å bistå minst 220 små og mellomstore bedrifter.

Nyheten ble kunngjort av næringsminister Monica Mæland (H) i Forskningsparken i Oslo i dag, skriver iKuben i en pressemelding.

Også Toppindustrisenteret, NCE Smart Energy Markets og NCE Systems Engineering Kongsberg omfattes av programet iKuben er en del av, som er kalt Omstillingsmotoren.

Programmet finansieres av Innovasjon Norge, som også støtter en annen gruppering bestående av NCE Raufoss ved SINTEF Raufoss Manufacturing AS, i samarbeid med GCE Subsea, Årdal Utvikling, Sunndal Næringsselskap og Osterøy Industrilag, med åtte millioner kroner i Omstillingsmotoren-programmet.