iStudent-representantene (f.v.) Julie, Ingvild og Sander vil hjelpe til og bistå alle skoleutvalgene. Blåtur og julebankett er på agendaen. Foto: Nirushnaharan Thanikasalam

Her er studentutvalgene på Molde campus

Nylig sto studentutvalgene ved HiMolde på stand i 90-meterskogen i A-bygningen på Molde campus. Vi spurte dem hva som er utvalgets ambisjon for studieåret.

Av NIRUSHNAHARAN THANIKASALAM

Karriereforum

Karriereforums store mål for skoleåret er å skape engasjement rundt Karrieredagene i februar. F.v: Emma og Niklas. Foto: Nirushnaharan Thanikasalam

Logfistikkforum

Logistikkforum vil åpne dører for logistikkstudentene inn mot næringslivet. Arrangere faglige seminarer og forelesninger, samt være sosialt tilbud for studentene. F.v: Rebekka, Pernille og Joakim – ikke tilstede Fabian. Foto: Nirushnaharan Thanikasalam

Moldestudentenes Helseutvalg

Moldestudentenes helseutvalg (MSH) vil skape stor omtale og oppmerksomhet rundt Verdensdagen for psykisk helse, og være en informasjonskilde for helsefag. F:v: Marion, Camilla og Esra. Foto: Nirushnaharan Thanikasalam

Moldestudentenes Idrettslag

Moldestudentenes Idrettslag-trener Saravin Sadasaralingam var eneste representant ved MSI-standen, og han snakket om treningene til herrelaget, damelaget og skolenes volleyballutvalg. Foto: Nirushnaharan Thanikasalam

Moldestudentenes Sjakklubb

Nyetablerte Moldestudentenes Sjakklubb satser på å bli mer synlige ved å arrangere sosiale arrangementer og turneringer. Ser frem mot å lære bort triks og tips til sjakkentusiaster på Høgskolen. F.v: Erland og Caroline. Foto: Nirushnaharan Thanikasalam

Sport Management Seminars

Sport Management Seminars-representantene Saravin Sadasaralingam (t.v.) og Therese Håndlykken sto ved SMS-standen og snakket om deres neste arrangement, seminar for nettverksbygging. Foto: Nirushnaharan Thanikasalam

Smuget

Smuget vil være et samlingspunkt for studentene utenom studietid og vil arrangere flere eventer for studenene gjennom studieeåret, sier Smuget-representant Simen. Foto: Nirushnaharan Thanikasalam

Studenttinget

Studenttinget har et mål om å arbeide for studentenes faglige, demokratiske, økonomiske og velferdsmessige interesser. F.v.: Reem, Karthik og Zehra. Foto: Nirushnaharan Thanikasalam

Comitium

Comitium-representant Sanna vil verve nye medlemmer til styret. Sosialt tilbud for juss studentene ved Høgskolen. Planlagt seminarer og arrangementer for det kommende skoleåret. Foto: Nirushnaharan Thanikasalam

Econa

Econa, «regn med oss» er utvalgets humoristiske slagord. De vil bistå økonomistudenter med faglige foredrag fra næringslivstopper, samt turer der hvor utvalget vil besøke bedrifter og innenfor økonomi og logistikk. F.v: Marlene, Øyvind,  Oda og Hanna. Foto: Nirushnaharan Thanikasalam

iDigital

iDigital er et utvalg for alle. Har et  stort ønske om å skape og forbedre IT-miljøet og generelt studentmiljøet på høgskolen. F.v. Andeas, Tage og Guro Foto: Nirushnaharan Thanikasalam

iFri

iFri-representantene Øyvind og Johannes vil få med flest mulig på tur: «Ut på tur, aldri sur!» Foto: Nirushnaharan Thanikasalam

iSpring

iSpring fortalte om deres engasjement for løping og viste frem flere kommende arrangementer og turer. F.v: Jonas og Karthik. Foto: Nirushnaharan Thanikasalam