Skudddmulighet for MSI-spiller Peder Oterhals Bachmann. Foto: Rebekka Moe Klokk

MSI-seier i siste seriekamp før sommerferien

LUBBENES KGB (Panorama): Moldestudentenes idrettslag (MSI) kjempet frem en seier fredag kveld, mot Rival. Dette var den åttende kampen i sesongen, og MSI ligger nå på 4. plass i divisjonen.

Av RBEKKA MOE KLOKK

MSI – Rival 4-3 (3-3)

Kampen startet bra for MSI. I det første angrepet de produserte, scoret Tobias Garthus Bendheim etter bare tre minutter og stillingen ble 1-0.

Kampen stoppet litt opp da en Rival spiller ble liggende nede, MSI viste fair play og hjalp til med å signalisere at spilleren trengte hjelp. Applaus ble gitt da spilleren kom seg på beina igjen, og kampen fortsatte.

MSI-spiller Sander Legenden Lilleengen kjemper om ballen helt nede ved cornerflagget. Foto: Rebekka Moe Klokk

MSI hadde flere sjanser og kom til skudd muligheter, men den neste scoringa i kampen var av Rival og etter 19 minutter utlignet bortelaget til 1-1.

MSI spiller Peder Oterhals Bachmann scoret i det 25. spilleminuttet, etter godt spill innad i laget. Stillingen ble da 2-1.

Bare ett minutt senere økte Peder Oterhals Bachamnn ledelsen til MSI, da han scoret sitt andre mål i kampen. Stillingen ble da 3-1.

Bortelaget Rival klarte nå å trille litt mer ball innad i laget, og i det 29. spilleminuttet fikk de en scoring. Stillingen ble 3-2.

MSIs forsvar jobbet hardt, men Rival klarte å utligne til 3-3 i det 30. minuttet.

MSI spiller Anders Hurum Nordgård i duell mot Rival spiller. Foto: Rebekka Moe Klokk

Første omgang var preget av flere sjanser til MSI, og begge laga kjempet for å beholde ballen. Temperaturen skrudde seg opp mot slutten av omgangen, og det ble utdelt et gult kort til MSI. Kampen gikk til pause med stillinga 3-3.

Andre omgang startet bra for MSI. De fikk en stor sjanse tidlig, men det ble ikke noe mål.

I det 49. minuttet gikk MSI opp i ledelsen, med en scoring av Anders Hurum Nordgård. Målet kom etter et fint innlegg fra MSI spiller nummer 8, Mathias Aarnes Grønner. Stillingen ble da 4-3.

MSI går opp i ledelsen, da Anders Hurum Nordgård satt inn det fjerde målet til MSI. Foto: Rebekka Moe Klokk

Bortelaget klarte å få ballen i mål en stund etter, men denne scoringen ble annullert siden det var dømt offside.

De første tjue minuttene av andre omgang var det MSI som styrte. De produserte flest innlegg, vant flest dueller, og hadde flere cornere. MSI hadde kontroll på det Rival klarte å produsere, og holdt nettet tomt gjennom hele andre omgang.

Mot slutten av andre omgang, hevet bortelaget seg og spilte mer ball. Også i slutten av andre omgang økte temperaturen og tempoet i kampen, og i det 90. minuttet ble det et nytt gult kort til en MSI spiller.

MSI forsvarte seg bra mot angrepa til Rival, og når dommer blåste av jubla MSI laget for en 4-3 seier hjemme mot Rival.

Kommende kamper:

Neste MSI-kamp er borte fredag 18. august mot Smøla. Denne kampen spilles på Smøla Kunstgras klokken 19:00.

Kampfakta MSI – Rival 4-3 (3-3)

Dommer: Bjørn-Tore Hoseth

Gule kort: Tobias Garthus Bendheim (MSI) og Anders Hurum Nordgård (MSI).

Målscorere: Tobias Garthus Bendheim (MSI), Simon Gautun Moe (Rival), Peder Oterhals Bachmann x2 (MSI), Mattias Kent Moström x2 (Rival) og Anders Hurum Nordgård (MSI).

MSI: Alexander Otterlei, Sander Legenden Lilleengen, Mathias Aarnes Grønner, Mats Magnus Lambert van Teeffelen, Viktor Johansen Westgaard, Magnus Kristoffer Hage Jensen, Magnus Hagen Berg, Tobias Garthus Bendheim, Nirushnaharan Thanikasalam, Anders Hurum Nordgår og Peder Oterhals Bachmann.

Innbyttere: Cedric William Graf von Schwerin, Khaled Abdulaziz Ahmed Khassai, Sajad Nazari og Saravin Sadasaralingam.