Kampen var tøff for Moldestudentens idrettslag da de spilte mot Dahle 2. Her prøver en motspiller å stoppe Peder Oterhals Bachmann med en sklitakling. Foto: Andrea Strand Barkve

Nok et nederlag for MSI mot Dahle 2

LUBBENES (Panorama): Kampen mot Dahle 2 tidligere i år endte i tap med 4-1 for Moldestudentens idrettslag (MSI). Søndag ble det igjen tap med 0-4 til Dahle 2.

Av ANDREA STRAND BARKVE

Søndag tapte MSI sin sjette seriekamp på rad i 5. divisjon med helt nytt lag etter sommerferien.

Nok en gang kommer det fram at det er et helt nytt lag for MSI-gutta. Spillet er noe bedre enn kampen mot Måndalen tidligere i september, men det er fortsatt en del å jobbe med. Det er mange nye spillere på laget og man må lære seg å kjenne hver enkelte av dem og hvordan de spiller.

MSI spilte på hjemmebane og hadde på blå trøyer og Dahle 2 hadde på gule trøyer.

Gjermund Høvik Lunde varmer opp med utspark fra fem-meteren. Foto: Andrea Strand Barkve
Før kampen kunne begynne måtte lagene hilse på hverandre. Denne kampen spilte MSI på hjemmebane, så de ble stående. Foto: Andrea Strand Barkve
Det blåses offside og Sander Legenden Lilleengen viser misnøye. Foto: Andrea Strand Barkve

Oliver Æsøy Frimannslund spilte sin første kamp som utespiller på lenge. Han pleier vanligvis å være keeper og syntes det var uvant, men moro.

Første kampen til Oliver Æsøy Frimannslund som utespiller og her er han i duell med en motspiller fra Dahle 2 og kjemper om ballen. Foto: Andrea Strand Barkve

MSI hadde mange målsjanser, men uten hell.

Peder Oterhals Bachmann får en målsjanse, men uten hell. Foto: Andrea Strand Barkve

Da 1. omgang var ferdig var stillingen fortsatt 0-0, men det skulle ikke vare lenge. Litt inn i 2. omgang scoret en spiller fra Dahle 2 og stillingen var 0-1 til Dahle 2.

Alfonso De La Vega og motspiller. Foto: Andrea Strand Barkve
Magnus Hagen Berg tar frispark og flere spillere fra MSI damelag følger spent med i bakgrunnen. Foto: Andrea Strand Barkve

MSI hadde mange målsjanser, men den som var aller nærmest, var Sander Legenden Lilleengen. Han scoret, men målet ble annullert pga. offside.

Sander Legenden Lilleengen scorer, men målet ble annullert pga. offside. Her samles noen av lagkameratene for å gratulere Sander, men kort tid etterpå bli målet annullert. Foto: Andrea Strand Barkve

Oliver Æsøy Frimannslund fikk to guler kort, etterfulgt av et rødt kort og MSI måtte spille med en spiller mindre på banen.

Taklingen ble litt tøff og Oliver Æsøy Frimannslund endte med kampens eneste røde kort. Foto: Andrea Strand Barkve

I 77 minutt i 2. omgang blir det dømt straffe til Dahle 2 og stillingen ble med dette 0-2. Etter litt kommentarer fra sidelinja fra MSIs trener Martin Gundersen Hjelmseth, får han en advarsel og et gult kort. I 83 minutt er MSI uheldige og det blir selvmål etter corner før Dahle 2 scorer igjen og stillingen ender til slutt 0-4.