Lene Trude Solheim (f.v.) er ansatt som regiondirektør for NHO Møre og Romsdal. Her er hun fotografert med høgskolens Anette Myrstad, Lars Magnus Hvattum, Ylva Westad og Turid Aarseth da de arbeidet i nominasjonskomiteen foran rektorvalget ved HiMolde i vår. Arkivfoto: Arild Waagbø

Lene Trude Solheim er ny regiondirektør i NHO

Lene Trude Solheim (51) er ansatt som ny regiondirektør i NHO Møre og Romsdal. 

Det melder NHO Møre og Romsdal på sin hjemmeside i dag.

Solheim, som også er ekstern representant i Høgskolen i Moldes styre i perioden 2023 til 2027, starter opp som regiondirektør i NHO i februar neste år. Frem til da vil nåværende regiondirektør, Espen Remme, fungere i stillingen.

 – Jeg er glad for å kunne presentere en ny regiondirektør med et så tydelig engasjement for norsk privat eierskap og et sterkt næringslivs DNA. Hun har bred erfaring fra næringslivet og har et stort kontaktnett i regionen, sier Gjermund Løyning, områdedirektør for regioner i NHO, i pressemeldingen.

Lene Trude Solheim har blant annet erfaring fra Rolls-Royce, Ulstein Group, NRK og Europabevegelsen. Hun har utdanning i statsvitenskap, PR og organisasjonsutvikling og har også en mastergrad fra Handelshøyskolen BI, i ledelse og digital kommunikasjon.

– Jeg er takknemlig for tilliten og gleder meg til å bli en del av kompetansemiljøet og arbeidet i NHO-fellesskapet. Sammen med sentrale parter i privat og offentlig sektor, ser jeg frem til å stå på videre for næringslivets rammevilkår og konkurranseevne, sier Solheim i pressemeldingen.

Solheim er bosatt i Ulsteinvik.