iFri stilte opp ved kveldens fotovegg med god stemning. Foto: Andrea Strand Barkve

Se alle bildene fra studentenes utvalgsaften

Torsdag ble utvalgene ved høgskolen feiret for den gode jobben de gjør for studentene. Se bildene fra kvelden!

Formålet med utvalgsaften er å kunne gi litt tilbake for den gode jobben de ulike utvalgene ved høgskolen gjør for studentene. I tillegg er det en sosial arena der man kan bli kjent med folk på tvers av utvalgene.

FOTO: Se flere bilder i fotoalbumet på Panoramas Facebook-side.

I år er det flere nyoppstartede utvalg. iVinden, som driver med seiling, startet opp så smått i vår. Para M er linjeforeningen for de som studerer paramedisin, noe som også er et nytt studieprogram ved høgskolen nå i år. iVolley har tidligere vært en del av MSI, men har nå brutt med MSI og startet sitt eget utvalg for de som vil spille volleyball. Til slutt er det to utvalg som foreløpig er helt i startfasen; iGolf og Studentradio.

Forberedelsene til kveldens arrangement startet tidlig torsdag ettermiddag, og det var mye som måtte ordnes for utvalgsaften. Her deltok noen av medlemmene fra iStudent, samt noen fra Smuget. I spissen hadde man leder for iStudent, Bodil Lerøy.

— Det var super stemning hele kvelden og det så ut som at alle fra de ulike utvalgene storkoste seg! Vi i iStudent er ihvertfall veldig fornøyde med kvelden, sa Lerøy.

Leder for iStudent Bodil Lerøy klar for utvalgsaften. Foto: Andrea Strand Barkve

Bodil Lerøy var ikke alene med å rigge til kveldens arrangement. Hun hadde også med seg utvalgsansvarlig Tiril Høgstø og styremedlem Lidia Maria Marian. De var alle klare for å sparke i gang kvelden med masse god stemning og morsomme aktiviteter!

Arrangørene av utvalgsaften var iStudent. F.v. Lidia Maria Marian, Bodil Lerøy og Tiril Høgstø. Foto: Andrea Strand Barkve

iFri var et av mange utvalg som deltok på utvalgsaften og de storkoste seg foran fotoveggen.

iFri stilte opp ved kveldens fotovegg med god stemning. Foto: Andrea Strand Barkve
Studentene storkoste seg foran fotoveggen og lagde litt sprell. Foto: Andrea Strand Barkve