Etter 52 minutter scoret Magnus Berg MSIs andre mål. Foto: Andrea Strand Barkve

Snø og hat-trick i sesongfinale mot Rival

ÅRØLIA KGB (Panorama): I mars vant Moldestudentens Idrettslag (MSI) 5-3 over Rival på Molde KGB, men sist fredag spilte lagene uavgjort 4-4 på Årølia KGB.

Av ANDREA STRAND BARKVE

Til tross for snø under oppvarminga, var MSI-herrene selvsagt klare til å spille årets siste kamp i 5. divisjon — mot moldelaget Rival.

Da gutta skulle varme opp lå det snø på banen, men den ble straks måket bort. Foto: Andrea Strand Barkve

Dette var også siste kampen for trenerne for Rival, Kjetil Vassbotn og Terje Moe. De har begge vært trenere for Rival siden 2008 og var klare for å være trenere en aller siste kamp.

Før kampstart ble det utdeling av blomster og fotografering.

F.v.: Trenerne for Rival Kjetil Vassbotn og Terje Moe. De har vært trenere helt siden 2008 og dette var deres siste kamp. Før kampstart ble det utdelt blomster for den gode innsatsen deres. Foto: Andrea Strand Barkve

En student ved Høgskolen i Molde spiller for Rival, men han var ikke med på kampen.

Lagbilde av Rival. Foto: Andrea Strand Barkve

Kampen var i gang og kun fire minutter inn i første omgang scoret Johannes Roaldstad MSIs første mål. Stillinga er nå 0-1 til MSI.

Johannes Roaldstad scoret det første målet til MSI fire minutter inn i første omgang. Foto: Andrea Strand Barkve
Axel Anton Quertemont. Foto: Andrea Strand Barkve

Ikke lenge etter MSIs første mål scoret Rival i kampens sjuende minutt. Rival score igjen etter 20 minutter og stillinga sto 2-1.

Ikke lenge etter MSIs første mål, scoret Rival i 7 minutt. Foto: Andrea Strand Barkve

MSI herrelag hadde mange målsjanser i første omgang, men fikk dessverre ingen mål.

MSI ga seg ikke og fikk flere målsjanser, men uten hell. Foto: Andrea Strand Barkve
Axel Anton Quertemont takles av motspiller. Foto: Andrea Strand Barkve
Sander Landsem Kattem tar frispark. Foto: Andrea Strand Barkve
Henrik Opsahl Jensen. Foto: Andrea Strand Barkve

Rival, derimot, scoret to ganger til etter 29 og 32 minutter spilletid, og kunne gå til pause med 4-1.

Etter første omgang lå MSI under 4-1, men det hadde fortsatt sjansen til å ta igjen Rival. Foto: Andrea Strand Barkve

Da andre omgang startet var MSI-spillerne bestemte på å ta igjen Rival, og ikke lenge etter var de i gang: Etter 52 minutter klinket kaptein Magnus Hagen Berg ballen i mål: 4-2.

I løpet av hele kampen ble det delt ut åtte gule og ett rødt kort. Det røde kortet gikk til MSI-spiller Thibaud Antoine Cardinal.

Det ble delt ut åtte gule og ett rødt kort i løpet av kampen. Foto: Andrea Strand Barkve
Henrik Opsahl Jensen var i god flyt, men ble blåst på etter takling av motspiller. Foto: Andrea Strand Barkve

MSI sto på for å ta igjen Rival, og etter 72 og 83 minutter spilletid scoret kaptein Magnus Hagen Berg igjen: Hat-trick!

Kampen endte etter det uavgjort 4-4.

MSI fikk en sjuendeplass i 5. divisjon etter 2024-seseongen. Det er bak Molde 3, men foran Hjelset-Kleive og Rival.