Nina Pereira Kvadsheim, Master og science in Logistics. Foto: Anne-Merethe Varhaugvik

Fem på gradsseremoni

Vi har spurt noen av årets masterstudenter hvordan tiden på Høgskolen i Molde har vært, og hva deres videre planer er.

Nina Pereira Kvadsheim, Master of science in Logistics.
Hvordan har oppholdet i Molde vært?
– Kjempebra. Positivt at det er en liten skole med et internasjonalt miljø. Jeg har satt pris på det gode samarbeidet mellom studenter og professorer.
– Hva er dine planer nå?
– Jeg har fått meg jobb på Møreforskning.

Niklas Ostnes Johnsen, Master of science in Logistics. Hvordan har oppholdet i Molde vært? - Spennende. Et internasjonalt miljø og jeg har fått mange nye venner. Hva er dine planer nå? - Jeg skal jobbe på Ernst & Young Foto: Anne-Merete Varhaugvik
Niklas Ostnes Johnsen, Master of Science in Logistics.
– Hvordan har oppholdet i Molde vært?
– Spennende. Et internasjonalt miljø og jeg har fått mange nye venner.
– Hva er dine planer nå?
– Jeg skal jobbe på Ernst & Young
Foto: Anne-Merete Varhaugvik
Solrun  Brenk Rønning, Master i Helse- og sosialfag. Hvordan har oppholdet i Molde vært? - Det har vært veldig bra. Gode forelesninger med inspirerende forelesere som fikk det tørre stoffet til å bli spennende. Hva er dine planer nå? - Jeg skal studere rus som samfunnsproblem i Volda. Foto: Anne-Merete Varhaugvik
Solrun Brenk Rønning, Master i helse- og sosialfag.
– Hvordan har oppholdet i Molde vært?
– Det har vært veldig bra. Gode forelesninger med inspirerende forelesere som fikk det tørre stoffet til å bli spennende.
– Hva er dine planer nå?
– Jeg skal studere rus som samfunnsproblem i Volda.
Foto: Anne-Merete Varhaugvik
Camilla Lødøen, Master i samfunnsendring, organisasjon og ledelse. Hvordan har oppholdet i Molde vært? - Det har vært spennende og jeg har trivdes godt her. Hva er dine planer nå? - Jeg skal studere. Foto: Anne-Merete Varhaugvik
Camilla Lødøen, Master i samfunnsendring, organisasjon og ledelse.
– Hvordan har oppholdet i Molde vært?
– Det har vært spennende og jeg har trivdes godt her.
– Hva er dine planer nå?
– Jeg skal studere.
Foto: Anne-Merete Varhaugvik
Aliksandr Hubin, Master of science in Logistics Hvordan har oppholdet i Molde vært? - Jeg er veldig glad for å ha vært her. Det er en veldig vakker plass. Kursene har vært veldig bra og jeg setter pris på all hjelpen jeg har fått fra veiledere og professorer. Hva er dine planer nå? - Jeg skal ta en PhD. Foto: Anne-Merete Varhaugvik
Aliksandr Hubin, Master of Science in Logistics
– Hvordan har oppholdet i Molde vært?
– Jeg er veldig glad for å ha vært her. Det er en veldig vakker plass. Kursene har vært veldig bra og jeg setter pris på all hjelpen jeg har fått fra veiledere og professorer.
– Hva er dine planer nå?
– Jeg skal ta en PhD.
Foto: Anne-Merete Varhaugvik

 

Fellesbilde fra fredagens gradsseremoni ved HiMolde. Foto: Georg Panzer
Fellesbilde fra fredagens gradsseremoni ved HiMolde. Foto: Georg Panzer