Spillende lagleder Alla Abdallah på moldestudentes futsallag fyrer av et skudd i kampen mot NTNUI torsdag kveld. Foto: Hans Fredrik Sunde

Gikk videre til åttendedelsfinale i futsal

Torsdag kveld ledet moldestudententene futsalkampen mot NTNUI 2-0, men tapte til slutt 2-3. Med andreplass i gruppa spiller de fredag likevel åttendedelsfinale under Studentlekene i Trondheim.

– Vi slapp inn vinnermålet 30 sekunder før slutt. Bittert, sier lagleder Alla Abdallah.

Se bilder fra kampen på Panoramas Facebook-side.

Men han er fornøyd med at troppen på elleve spillere er videre etter å ha kommet på andreplass i gruppespillet grunnet bedre målforskjell enn Sogndal-studentene.

– Den første kampen mot Sogndal var jevn og tøff, men endte 0-0. Den bar litt preg av at det var første kamp. Vi var best, men bommet på en del sjanser. I kampen mot Stavanger var det under at vi ikke vant med mer enn 3-0. Vi skulle ha vunnet 6-0, men også denne gangen bommet vi på flere sjanser, sier Abdallah.

LES MER: Beer for breakfast

Kristoffer Nilsen er foreløpig moldelagets toppscorer, med to scoringer i kampen mot stavangerstudentene.

Abdallah selv slo til med en scoring mot NTNUI-laget etter ett minutts spill. Molde gikk opp i en 2-0 ledelse etter sju minutter. Men så raknet det og Trondheims-laget sikret seieren med sin tredje scoring et halvt minutt før full tid.

– NTNUI-laget er førstelaget til NTNU og spiller seriefotball i 3. divisjon, mens vi fra Molde er hobbyspillere, sier Abdallah, før han og lagkameratene skal ut i Trondheim for å spise og hygge seg.

Nær 2300 studenter deltar i Studentlekene 2015 (følg linken for å få detaljer om resultatene) og Moldetudentenes Idrettslag stiller – i tillegg til et herrelag i futsal – to lag i grenene basketball (menn), håndball (kvinner), volleyball (menn), samt i de individuelle øvelsene tennis, bordtennis og squash.

Basketlaget HiM vant sine to kamper torsdag og leder foreløpig gruppa, mens laget ÆØÅ først spiller fredag formiddag. Håndballaget fra Molde tapte sin første kamp torsdag, men spiller to kamper fredag.  Volleyball-laget tapte sine to kamper torsdag, men har en kamp igjen å spille fredag.