Den nye iStudent-styret etter dagens valg er Vibeke Sperre Tessem (bak f.v.), Simen Strøm Nordnes, Nitherson Marvin (foran f.v.), Gina Husøy, Andre Ree, Thomas Moe og Emma Frøland. Foto: Arild J. Waagbø

Her er det nye iStudent-styret

Simen Strøm Nordnes tar over som iStudent-leder etter Ole Martin Bjørnvik Mundal.

Nitherson Marvin (t.v.) og Ole Martin Bjørnvik Mundal serverte pizza før møtet. Foto: Arild J. Waagbø

Det er klart etter årsmøtet i studentersamfunnet på Molde Campus i dag.

Før han ble valgt gjorde Strøm Nordnes rede for den økonomiske situasjonen i organisasjonen. iStudent har for øyeblikket 600 000 kroner på konto.

– Her ligger det muligheter, sa Strøm Nordnes, som varslet at studentene i tiden framover må ta grep for å få brukt disse til gode formål.

LES MER: Sitter i styret ut juli

Strøm Nordnes får med seg Thomas Moe (nestleder), Emma Frøland (økonomi), Nitherson Marvin (arrangement), Vibeke Sperre Tessem (uka), Andre Ree (utvalg) og Gina Husøy (markedsføring og informasjon) i det nye styret.

Simen Strøm Nordnes (t.v.) er ny iStudent-leder og overtar etter Ole Martin Bjørnvik Mundal (t.h.). Foto: Arild J. Waagbø
Simen Strøm Nordnes (t.v.) er ny iStudent-leder og overtar etter Ole Martin Bjørnvik Mundal (t.h.). Foto: Arild J. Waagbø

– Suksessen til studentersamfunnet måles i studenttilfredshet, ikke i hva slags fortjeneste vi har. Vi har ingen nytte av å ha penger på bok. Vi skal ikke bruke opp pengene i løpet av to år, men gradvis og over flere år. Så nå trenger vi gode forslag til hvordan vi skal bruke dem. En velkomstuke for studentene som kommer til vårsemesteret er et av forslagene vi har fått i dag. Ellers tenker jeg at vi kanskje må se på hva som skal til for å rekruttere studenter til å bidra i utvalgene, sa Strøm Nordnes til Panorama etter årsmøtet.

Nær 60 studenter møtte på årsmøtet i dag, noe som er cirka tre ganger så godt oppmøte som på fjorårets årsmøte.

– Jeg tror det har blitt mer studentengasjement på Molde Campus. iStudent har midler og ressurser til å få utrettet ting og høgskoleledelsen viser stor vilje til å skape et godt studentmiljø, sier Strøm Nordnes.

LES MER: – Falt pladask

Årsmøtet vedtok at den nystartede studentorganisasjonen Start HiM blir inkludert i studentersamfunnet.

PS! Studentkroa Valhall gjenoppstår med nytt navn etter å ha blitt flyttet til kantina i A-bygningen. Det nye navnet er iSmuget.

Nær 60 studenter møtte til iSTudent-årsmøtet i dag. I fjor var det rundt 20 som møtte. Foto: Arild J, Waagbø
Nær 60 studenter møtte til iSTudent-årsmøtet i dag. I fjor var det rundt 20 som møtte. Foto: Arild J, Waagbø