Mandag om en uke kan studenter og gründere høre Stig Haugs foredrag «Lær å fly». Foto: Stig og Stein

Gratis flytime på campus

120 000 mennesker har så langt lært å fly av Stig Hjerkinn Haug i Stig og Stein. Mandag holder han flytime i Molde.

Mandag 23. mars kl. 18.00 holder Stig fra Stig og Stein foredraget «Lær å fly – om hverdagsmotivasjon og praktisk kreativitet» på Molde Campus.

– Hver gang vi mislykkes med en ny idé er det alltid noen som sier, hva var det jeg sa, du skulle hørt på meg … Hver gang vi lykkes med en idé, er det alltid noen som sier at vi har hatt flaks… Slik tenker vi ikke i Stig og Stein. Skal du lykkes med helt nye ideer, må du tørre å mislykkes. Enten du lykkes eller mislykkes skal du uansett ha ros for at du hadde mot til å prøve. I Stig og Stein lærer vi bort alt vi kan om praktisk kreativitet gjennom våre foredrag, idéworkshoper og kurs. Vi ønsker å avmytifisere ordet kreativitet, og lære flest mulig at båten blir til mens vi ror, skriver Stig Hjerkinn Haug i invitasjonen til Gründerkveld som er sendt ut av Molde Kunnskapspark (MKP).

LES MER: Studentrekord for HiMolde

Arrangementet skjer i regi av MKP, iKuben og hoppid.no og siste frist for påmelding til forretningsutvikler Sjur Vindal i MKP er fredag 20. mars.

– Foredraget er rettet mot studenter og gründere. I tillegg har noen klasser fra Romsdal vgs. og Akademiet varslet at de kommer, sier Vindal.

I forbindelse med flytimen vil også vinnerne av beste forretningsidé – første fase i BØK411 Venture Cup – bli presentert.

MKP og iKuben holder fasiliteringskurs i kreative prosesser på dagtid 23. og 24. mars, der Stein Hjerkinn Haug og Sjur Vindal er kursledere. Vindal sier det fortsatt mulig å melde seg på kurset.

Sjekk kursprogrammet her (ekstern lenke).