Fotballaget fra Moldestudentens Idrettslag var suverene i Høgskolelekene i Ålesund i helga. Her poserer de med en vandrepokal de ikke fikk med seg. Foto: MSI

Vant fotballturnering med 34-5 i målforskjell

Fotballaget fra Moldestudentens Idrettslag (MSI) vant Høgskolelekene i Ålesund i helga med suveren målforskjell.

Det opplyser MSI-leder Preben Kirkholm.

Cirka 40 studenter dro fra Molde Campus dro i helga til Ålesund for å delta i Høgskolelekene med ett fotballag, to i volleyball og  ett i innebandy.

Fotballaget fra Molde – som forleden spilte seg til en fjerdeplass i Studentlekene i Trondheim – gikk denne gangen helt til topps etter 7’er-kamper mot studenter fra Volda og Molde på Rollonbana lørdag.

Se flere bilder fra Høgskolelekene på Panoramas Facebook-side.

Moldestudentenes første kamp mot Ålesund 1 endte uavgjort 2-2, mens kampene mot Ålesund 2 og Volda endte henholdsvis 9-0 og 15-1 i moldestudentenes favør. I finalen lørdag møtte moldestudentene igjen Ålesund 1, men vant denne kampen med sifrene 8-2.

Herrelaget i volleyball fra Molde ble slått ut før seminfinalen, mens damelaget søndag ble slått ut i seminfinalen i møtet med Volda 1. Volda 1 vant turneringen etter finale mot Ålesund 1.

LES MER: Basketball silver in Trondheim

Innebandylaget fra Molde tok seg til finalen mot Ålesund søndag, men måtte der se seg slått med sifrene 4-3.

Høgskolelekene var en del av kulturarrangementet U. – KA. 2015  i regi av studentene i Ålesund. U. -KA. pågår til og med førstkommende helg. Da står blant annet en Gabrielle-konsert  på programmet.

Kirkholm sier at moldestudentene bodde på Ålesund Vandrerhjem og at flere benyttet sjansen til å se høgskolerevyen lørdag kveld.

Damelaget i volleyball fra Molde Campus ble slått ut i semifinalen. Foto: MSI
Damelaget i volleyball fra Molde Campus ble slått ut i semifinalen. Foto: MSI