Statsminister Erna Solberg - her med iKuben-leder Hilde Aspås (i midten) - møtte representanter fra hele Møre og Romsdal i ProtoMore i dag. Temaet var omstilling. Foto: Arild J. Waagbø

Se Erna Solbergs tale etter møtet i Kunnskapsparken

Temaet var omstilling da statsminister Erna Solberg (H) møtte gründere, arbeidstagere, næringsliv, organisasjoner og ordførere  i Molde Kunnskapspark i dag. 

Statsminister Erna Solberg – her med iKuben-leder Hilde Aspås (i midten) – møtte representanter fra hele Møre og Romsdal i ProtoMore i dag. Temaet var omstilling. Foto: Arild J. Waagbø

Erna Solberg ble tatt i mot av iKuben-leder Hilde Aspås da hun ankom Molde campus klokken 12 tirsdag. Hun fikk først hilse på de ansatte i Kunnskapsparken, deretter møtte hun flere av gründerne som holder til i Kunnskapsparkens lokaler. Hilde Aspås og protomester Carl Christian Semb ga også statsministeren en omvisning i den nye prototypelaben på campus: ProtoMore.

Se flere bilder fra statsministerens besøk på campus på Facebook.

Ebtech-gründer Even Bringsdal (t.v.) fortalte om sine erfaringer på møtet i ProtoMores lokaler. Til høyre ses blant annet moldeordfører Torgeir Dahl (H) - han var dagens møteleder - og statsminister Erna Solberg (H). Foto; Arild J. Waagbø
Ebtech-gründer Even Bringsdal (t.v.) fortalte om sine erfaringer på møtet i ProtoMores lokaler. Til høyre ses blant annet moldeordfører Torgeir Dahl (H) – han var dagens møteleder – og statsminister Erna Solberg (H). Foto; Arild J. Waagbø

Lav oljepris, med redusert aktivitet i oljesektoren og relaterte næringer, var bakteppet da representanter for arbeidstagere, organisasjoner, bedrifter og offentlige myndigheter fra hele fylket fikk anledning til å gi statsministeren sitt syn på omstilling og utfordringene de står overfor i dag.

Etter møtet fortalte Solberg til Panorama at hun var veldig fornøyd med å få å se den satsingen på innovasjon, utvikling og Industri 4.0 som finner sted på Molde campus.