Student Knut Hofgaard Eikre (midt i bildet) avslørte i sin tale at han fortsetter i to år til som student i Molde. Foto: Arild J. Waagbø

Tar to år til etter «fantastisk» studietid

– Fantastisk! sa student Knut Hofgaard Eikre om å studere ved HiMolde i sin tale på avslutningsseremonien for bachelorstudentene.

Og avslørte at han etter bachelorgradsstudiet i juss og administrasjon er klar for å ta en mastergrad.

VIDEO: Se video fra seremonien her.

Førsteamanuensis Turid Aarseth ved HiMolde. Foto; Arild J. Waagbø
Førsteamanuensis Turid Aarseth ved HiMolde. Foto; Arild J. Waagbø

Førsteamanuensis Beinta í Jákupsstovu varslet i sin tale til alle studentene at Europa og verden går tøffe tider i møte, men førsteamanuensis Turid Aarseth kunne iallfall trøste juss og administrasjon-studentene med at de har blitt veldig flinke i metode.

BILDER: Se bilder fra seremonien her.

Amanuensis Olav Hauge skrøt av logistikkstudentene, og betegnet studiet som «fyrtårnet» ved HiMolde. Han sa at studentorganisasjonen Logistikkforum bidrar til og gjøre utdanningen synlig – ikke bare i Norge – men ut over landets grenser, som da organisasjonen nylig dro på studietur til Rotterdam.

Førstelektor Oddbjørn Sættem sa at økonomistudentene er «poteter» i sin tale. De kan altså brukes til alt, mener han. Se ellers videoen for nerdete regnskapshumor i god Sættem-stil.

Førsteamanuensis Solveig Straume sa at sport management-studentene – som trenere og frivillige – har betydd mye for idrettsbyen Molde.

Logistikk-studentene som går ut våren 2016 fra HiMolde. Foto: Arild J. Waagbø
Logistikk-studentene som går ut våren 2016 fra HiMolde. Foto: Arild J. Waagbø