Student Ørjan Dimmestøl leder Sport Management Seminars. Foto: Arild J. Waagbø

Studenter tar opp arven etter «Eliteserie» med «Seminars»

Fredag holder koordinatoren for ligaleder Feyenoords fotballakademi foredrag på campus om talentutvikling.

Det er den nystartede linjeforeningen Sport Managament Seminars (SMS) som med dette tar opp arven etter Sport Management Eliteserie.

– Foredragene vi vil presentere skal i størst mulig grad være praktiske eksempler fra folk som arbeider med idrett, sier Ørjan Dimmestøl, som leder studentutvalget.

Rob Kurvers - talentutvikler i den nederlandske toppklubben Feyenoord - holder fredag foredrag om faget sitt på Molde campis. Foto: Feyenoord TV
Rob Kurvers – talentutvikler i den nederlandske toppklubben Feyenoord – holder fredag foredrag om faget sitt på Molde campis. Foto: Feyenoord TV

Han forteller at SMS ble startet opp på oppfordring fra HiMoldes Geir Oterhals og Solveig Straume, som et tiltak for å øke trivselen for de som studerer sport management og idrett. I alt åtte studenter er nå tilknyttet dette nye studentutvalget.

– Talentutvikling er et veldig populært tema blant studentene, så på det første arrangementet vårt har vi fått Rob Kurvers , som er Feyenoord-akademiets koordinator, til å snakke om det. Feyenoord-akademiet er fem år på rad kåret til det beste fotballakademiet i Nederland, sier Dimmestøl.

Les mer om arrangementet på SMS’ Facebook-side.