Fornøyde middagsgjester. Foto: Andreas Hustad

Gallamiddag med iStudent

Fredag arrangerte iStudent og studentutvalgene ved HiMolde julebankett med afterparty.

De kantineansatte tok seg tid til en fotoshoot under matlagingen. Foto: Andreas Hustad
De kantineansatte tok seg tid til en fotoshoot under matlagingen. Foto: Andreas Hustad

Banketten var et festmåltid uten like. De kantineansatte ved Høgskolen i Molde hadde stått på hele dagen for å lage nok mat til de rundt 260 studentene som kom til middag. Det ble servert pinnekjøtt, ribbe, medisterkake, pølse, potet, rotmos, rødkål og en god saus. Ingen gikk sulten fra bordet.

FOTO: iStudent gikk til innkjøp av en fotovegg til dette arrangementet. Bildene kan du se på vår Facebook-side.

I invitasjonen til banketten hadde alle blitt bedt om å ta med egen drikke, og ved inngangen sto det vakter fra et innleid vaktselskap som sjekket at forbudet mot drikke med med mer enn 22 volumprosent alkohol ble overholdt. Dette viste seg å gå svært bra. Stemningen ble bra i løpet av kvelden.

Det ble holdt flere gode taler, men de som stakk seg mest ut var herrenes tale ved Ingvild Aarland og damenes tale ved Knut Eivind Bjerke og Karl Jacob Sævil. Rolf Magnus Orø var ansvarlig for underholdning under middagen, så han hadde fått med seg undertegnede, Ida Strugstad og Miriam Goa til å være med på sang og spilling under middagen.

Til afterpartyet hadde studentutvalgene pyntet og rigget kantinen om til et flott lokale. Her kom det flere studenter som ikke hadde fått billetter til middagen, men som og ønsket å være med på festlighetene. Stemningen var god og rytmen satt godt i kroppen hos de som kom seg ut på dansegulvet etter den kraftige middagen.

God stemning på dansegulvet etter middagen. Foto: Andreas Hustad
God stemning på dansegulvet etter middagen. Foto: Andreas Hustad

Det ble og kåringer av beste mannlige antrekk og beste kvinnelige antrekk. Her stakk Vivetha Umakaran og Kristoffer Leon av med kåringene.

Vivetha Umakaran og Kristoffer Leon ble kåret som kveldens best kledde. Foto: Andreas Hustad
Vivetha Umakaran og Kristoffer Leon ble kåret som kveldens best kledde. Foto: Andreas Hustad