Styreleder Gerd Marit Langøy, påtroppende daglig leder Thomas Vekve og daværende daglig leder Oddmund Oterhals i Møreforsking Molde da ansettelsen av Vekve ble offentliggjort i november 2015. Arkivfoto: Arild J. Waagbø
Styreleder Gerd Marit Langøy, påtroppende daglig leder Thomas Vekve og daværende daglig leder Oddmund Oterhals i Møreforsking Molde da ansettelsen av Vekve ble offentliggjort i november 2015. Arkivfoto: Arild J. Waagbø

Møreforsking-sjef til Brunvoll

1. august begynner daglig leder Thomas Vekve i Møreforsking Molde som leder for utviklingsavdelingen ved Brunvoll AS i Molde.

Han begynte i Møreforsking-jobben 15. februar 2016, og får dermed med seg halvannet år med fartstid fra forskningsinstituttet på Molde campus.

– Det er litt for kort tid, men sånn ble det nå denne gangen, sier Vekve.

– Hvorfor skifter du beitemark nå?

– Jobben i Brunvoll – som er en solid og velronnomert bedrift i regionen – er en mulighet jeg ikke kan si nei til, svarer Vekve.

RELATERT: Fjellfrelst Axess-direktør til Møreforsking Molde

Vekve, som er utdannet sivilingeniør og har en doktorgrad i maskinteknikk, har tidligere jobbet i Sintef, Norconsult og Axess. Han karakteriserer tida han han hatt i Møreforsking Molde som en spennende og givende tid.

– Jeg har fått møte representanter for mange bransjer som har vært nye for meg, både fra næringslivet og offentlig sektor. Og jeg har oppdaget hvor mye som skjer her på campus, med høgskolen, iKuben og ProtoMore, et arbeid også Brunvoll er aktiv deltager i. Jeg har fått jobbe sammen med mye bra folk, og har hatt en kjekk tid ved Møreforsking Molde sammen med dyktige forskere og forskergrupper, sier Vekve.