iStudent serverte sprudlebobler med jorbær til velkomstdrink. Foto: Andreas Hustad

Hedret frivillige studenter

iStudent arrangerte fredag kveld høgskolens første middag for studentfrivillige. På menyen sto blant annet «sprudlevann» og hamburger.

Pent pyntet møtte sisteårsstudenter som har vært frivillig i studentorganisasjonene ved HiMolde opp på Smuget for å bli hedret.

Leder i iStudent, Vegard Øye, sa før gjestene kom:

«Vi i iStudent ønsker å vise at vi setter pris på det alle frivillige studenter gjør for student- og skolemiljøet. Ved å legge dette arrangementet midt i eksamensperioden ønsker vi å gjøre det litt lettere for studentene å komme seg ut av lesingen for å gjøre noe helt annet.»

Høgskoledirektør Gerd Marit Langøy og iStudentleder Vegard Øye deler ut diplom og rose til frivillige studenter. Her med Marthe Hamre Owesen. Foto: Andreas Hustad

Høgskoledirektør Gerd Marit Langøy var også invitert til middagen, og takket for det studentene gjør for student- og skolemiljøet. Øye og Langøy delte under middagen ut diplom og roser til hver enkelt person som takk for deres hjelp.

Kantinen ved HiMolde stod for maten og serverte sine hjemmelagde burgere til hovedrett og brownies med is til dessert. Til tross for manges fortvilelse over å måtte spise hamburger i dress og kjoler, var det ingen som måtte få sendt pentøyet til rens nå rett før 17.mai.

Brownie og is servert kantinen ved HiMolde. Foto: Andreas Hustad