Studentene Victoria Ness (f.v.), Marius Lilleheil, Michael Larsen, Katrine Bjørnbakk, Sebastian Gustafsson, Øyvind Magnussen og Heddda Nes er kandidater til to plasser i høgskolestyret. Alle foto: Arild J. Waagbø
Studentene Victoria Ness (f.v.), Marius Lilleheil, Michael Larsen, Katrine Bjørnbakk, Sebastian Gustafsson, Øyvind Magnussen og Heddda Nes er kandidater til to plasser i høgskolestyret. Alle foto: Arild J. Waagbø

Se intervjuer med studentkandidatene til høgskolestyret

Se intervjuene med studentene som vil inn i styret til Høgskolen i Molde. Temaer: Studenthus, videoundervisning m.m.

Tre kvinner og fire menn har stilt som kandidater til to seter – ett for en kvinne og ett for en mann – i høgskolestyret. Valgdagen er i morgen – tirsdag 15. mai, og studenter kan stemme i Molde og Kristiansund mellom klokka 10 og 14.

De kvinnelige kandidatene er: Victoria Ness, Hedda Nes og Katrine Bjørnbakk.
De mannlige kandidatene er: Michael Larsen, Øyvind Magnussen, Sebastian Gustafsson og Marius Lilleheil.

Studentkandidatene til høgskolestyret (menn)

Tirsdag klokka 10 til 14 er det valg i Molde og Kristiansund av studentrepresentanter til høgskolestyret. Se intervjuene med de mannlige kandidatene: Markus Lilleheil, Michael Larsen, Øyvind Magnussen og Sebastian Gustafsson.

Publisert av Panorama HiM 14. mai 2018