Hkeem og studenter på Kulturhuset i Molde mandag kveld. Foto: Andreas Hustad

Åpningsuke-sjefen: – Det har gått knirkefritt

Åpningsuke-sjef Victoria Ness sier at festende HiMolde-studenter får skryt av eksterne vakter.

– De sier at studentene som deltar på årets Åpningsuke er blide, rolige og hyggelige. Det har gått knirkefritt, sier Victoria Ness.

Hun gleder seg over ny publikumsrekord på Åpningskonserten, der anslagsvis 3000 så Julie Bergan og Revolt.

– Jeg syns Revolt leverte over det jeg hadde forventet, sier Ness, og avslører at hun også fikk en hyggelig prat med Julie Bergan etter konserten.

Hun syns også Rød har fungert bra til etterfestene:

– De har tatt i bruk hele lokalet og er veldig rutinerte på dette.

Stemingsmessig, mener Ness, var Toga-festen sist lørdag på Smuget på Molde campus var et høydepunkt så langt i Åpningsuka. Da var det DJ-kollektivet Laüget som serverte musikken til 320 studenter på dansegulvet.

– Det var virkelig full trøkk ! sier Ness.

 

Togayparyty og fullt hus 😍😍

Publisert av LAüGET Lørdag 18. august 2018

Kulturhuset, ofte kalt Gamle Kulturhuset, er Åpningsukas nye konsertscene etter at nattklubben Kompagniet la inn årene.

– Kulturhuset fungerer veldig bra til formålet. Det har en black box-effekt, så det gir veldig bra lys og lyd. Hkeem var positivt overrasket over konsertlokalet, sier Ness.

Nå gleder Ness seg til Kjartan Lauritzen- og Dårlig Vane-konsertene onsdag og fredag kveld, samt til Neonparty på Smuget lørdag kveld (som hun tror kan ta av, jfr. Toga-festen!), før Åpningsuka ebber rolig ut på søndag med golf og fotballoppgjøret Molde-Ranheim.

– Jeg har et veldig godt team i Åpningsuke-styret. De har gjort en fantastisk jobb, og Åpningsuka har blitt en veldig fin opplevelse, sier Ness.

Åpningsuke-styret: Espen B. Solvang (t.v.), Oda Glærum, Amalie Henden (foran), Mari Røvik (bak f.v.), Victoria Ness, Martine Smørdal, Ida Aagaard-Nilsen, og til sist Ruben Nicolay Auren og Kenneth Tong (foran t.h.). Foto: Arild J. Waagbø