Her er styret i Karriereforum i studieåret 2018/19: Henning Hellebust (f.v.), Hedda Christine Nødtvedt, Brian Pedersen, Anders Skodje, Thanusha Sundaralingam, Nele Paulsen, Anja Snilstveit Vågen, Jan Sindre Heltne og Frida Børset Kammen. Foto: Arild J. Waagbø

22 bedrifter på campus på Karrieredagen

I morgen åpner Karrieredagen 2019 med gratis frokost i kantina klokka 09, En time senere står 22 bedrifter og institusjoner klare til å møte studenter i 90-metersskogen.

– Det gikk greiere å rekruttere bedrifter i år enn i fjor. For det første var vi tidlig ute med å kontakte bedrifter, og dessuten har vi satt ned påmedlingsavgiften fra 7500 kroner til 5000 kroner, sier leder av Karriereforum, student Anders Skodje.

I 2016 var påmeldingsavgiften 15 000 kroner, før den ble halvert i 2017 og 2018. Inntektene Karrieredagen har generert til studentutvalgene er dermed betydelig redusert på få år, selv om Karrieredagen fortsatt går med det Skodje betegner som et «greit overskudd».

– Hva er viktigst: Å få seg jobb eller at det blir mer penger til studentfotball? Jeg tror det fleste er enige i at jobb er viktigst, sier Skodje.

RELATERT: Ned fra 21 til 14 bedrifter på Karrieredagen

Han sier at studentutvalgene også være på plass i 90-metersskogen på Karrieredagen for å rekruttere frivillige til det viktige arbeidet utvalgene driver med.

Her er hele programmet for dagen:

Kl. 09: Gratis frokost i kantina.

Kl. 10-11.30: Bedriftspresentasjoner i A-2.005.

Fra kl. 10: Standperiode i 90-metersskogen.

Kl. 11-13: CV-fotografering i Studio B.

Kl. 12: Speedintervju med Gjensidige på Møterom 1-1.065.

Kl. 14: Hypnoseshow med Torgrim Holte i A-1.020.

Kl. 17: Inspirasjonskveld med reisebyrået Kilroy i kantina.

Her er styret i Karriereforum i studieåret 2018/19: Henning Hellebust (f.v.), Hedda Christine Nødtvedt, Brian Pedersen, Anders Skodje, Thanusha Sundaralingam, Nele Paulsen, Anja Snilstveit Vågen, Jan Sindre Heltne og Frida Børset Kammen. Foto: Arild J. Waagbø
Her er styret i Karriereforum i studieåret 2018/19: Henning Hellebust (f.v.), Hedda Christine Nødtvedt, Brian Pedersen, Anders Skodje, Thanusha Sundaralingam, Nele Paulsen, Anja Snilstveit Vågen, Jan Sindre Heltne og Frida Børset Kammen. Foto: Arild J. Waagbø