Dommeren har blåst, kampen er over og FK Partizan fra Beograd i Serbia har kvalifisert seg til Europaligaen på bekostning av MFK. Foto: Arild J. Waagbø

Europaliga-drømmen som brast

Molde FK klarte ikke mer enn 1-1 mot FK Partizan i returoppgjøret på Aker stadion torsdag kveld, og det ble Partizan som kvalifiserte seg til Europaliga-spill med 2-3 sammenlagt.

FK Partizan-supporterne før kampstart. Foto: Arild J. Waagbø
MFK-trener Erling Moe (i midten) i TV-intervu før avspark. Foto: Arild J. Waagbø
Kunstgresset på Aker stadion vannes. Foto: Arild J. Waagbø
MFKs startellever. Foto: Arild J. Waagbø
MFKs Eirik Hestad i duell med Partizans Slobodan Urošević. Foto: Arild J. Waagbø
MFKs Fredrik Aursnes takler Slobodan Urošević sent, og får gult kort. Foto: Arild J. Waagbø
Tornekrattet. Foto: Arild J. Waagbø
Leke James setter ballen i mål etter frispark fra Magnus Wolf Eikrem. 74 minutter er spilt. Foto: Arild J. Waagbø
Partizans spillere, støtteapparat og supportere feirer Zoran Tošić’ utligning til 1-1 i kampens 80. minutt. Foto: Arild J. Waagbø
Stor sjanse til Etzaz Hussain etter corner. Foto: Arild J. Waagbø
Dommer Ruddy Buquet fra Frankrike ber Partizan-kapteinen, keeper Vladimir Stojković, om å komme seg på beina. Stojković hadde like før pådratt seg gult kort for å dra ut kampen ved å drikke vann. Foto: Arild J. Waagbø
Serbernes kaptein er først på ballen, med Leke James halsende etter. Foto: Arild J. Waagbø
Molde-spillerne fortviler, kampen går mot slutten. Foto: Arild J. Waagbø
MFKs kaptein Ruben Gabrielsen i høyden. Foto: Arild J. Waagbø
MFKs Kristoffer Haraldseid i duell på overtid. Foto: Arild J. Waagbø
Kampen er over, serberne feirer. Foto: Arild J. Waagbø
Partizan-trener Savo Milošević (midten) på pressekonferanse etter kampen. Foto: Arild J. Waagbø
MFK-trener Erling Moe møter pressen etter kampen.Foto: Arild J. Waagbø
Molde-kaptein Ruben Gabrielsen (midt i bildet) etter kampen. Foto: Arild J. Waagbø