Mandag 17. mai serverer Jasetha Pushparajah (t.v.) og Ingvild Aas i iStudent-styret kaker og pølser i kantina på Molde campus. Foto: Elias Alemayehu

Gratis 17. mai-kake til studenter

Det blir kake og pølse til studentpriser i kantina på Molde campus på nasjonaldagen. Studenter kan også bestille gratis kake til feiring i sine respektive kohorter.

Pandemien stikker også i år kjepper i hjulene for en sedvanlig 17. mai-feiring,  men leder for SiMolde-kantina, Tone Anita Åbelvold, opplyser at 17. mai  holdes kantina åpent mellom klokka 12 og 14.

– Dette er ikke et arrangement, men vi vil holde åpent for at studentene skal ha en plass å gå til, sier Åbelvold.

Leder Ingvild Aase (23) og og nestleder Jasetha Pushparajah (25) studentersamfunnet iStudent stiller til jobb i kantina denne dagen, og servere kaker og pølser til en rimelig penge.

SiMolde byr også på gratis sjokoladekake til studentenes 17. mai-feiring i kohorter. Kaken må bestilles før klokka 12 onsdag 12. mai, og hentes i kantina fredag 14. mai.

Her bestiller du kake til din studentkohort!

Ellers er også student-møtested Mellomrommet på Molde campus bemannet med studentvert fra klokka 19 til 22 på nasjonaldagen.

På Molde kommunes side fins en oversikt over 17. mai-markeringen i kommunen. Her kan man også se den offisielle markering som vidoesending mellom klokka 10 og 14.