Høgskoledirektør Gerd Marit Langøy er innstilt som kommunedirektør i Aukra kommune. Ansettelsen skal behandles i kommunestyret torsdag 17. juni. Foto: Arild Waagbø

Langøy innstilt som kommunedirektør i Aukra

Høgskoledirektør Gerd Marit Langøy blir trolig kommunedirektør i Aukra kommune. Kommunestyret behandler ansettelsen torsdag.

Aukra kommune sendte i dag ut en pressemelding om at ansettelsesutvalget i kommunen har innstilt Gerd Maruit Langøy til stillingen som kommunedirektør. Rbnett skriver at formannskapet i kommunen godkjente innstillingen på et ekstraordinært møte tidligere i dag.

– Det jeg vil si per nå er at jeg er veldig glad for å være enstemmig innstilt til den spennende stillinga som kommunedirektør i Aukra. Av respekt for at det er i kommunestyret dette skal avgjøres, så vil jeg ikke kommentere utover dette før kommunestyret har fattet sin beslutning, sa Gerd Marit Langøy  selv til Rbnett mandag.