Onsdag kveld skal elektropop-stjerna Anna Lotterud, internasjonalt kjent som elektropop-fenomenet Anna of the North, levere lydsporet til folkefesten på torget i Molde som markerer åpningen av studieåret ved HiMolde. Foto: Elektra Music Group Press

Inviterer til folkefest på torget med elektropop-stjerna Anna of the North

Onsdag kveld er Anna of the North stjerna på gratiskonserten i sentrum som feirer starten på studieåret ved HiMolde.

Mange kjenner kanskje Anna Lotterud (32) fra TV2s Hver gang vi møtes som gikk tidligere år, men internasjonalt kan det norske elektropop-fenomenetet også skilte med over 500 millioner låtstrømminger.

Nå er hun aktuell med den ferske låta Dandelion. Undertegnede har også bitt seg merke i Sway – The Chainsmokers Remix, en remix av en av hennes tidlige utgivelser. Anna leverer meldiøs og fengende elektropop med fine tekster, så for popfolket i molderegionen er det duket for en musikalsk festkveld.

Og festen starter allerede klokka 21 med pop-ensemblet Lærlingan fra Molde som varmer opp for Anna. Lærlingan er kjent for å spille groovy pop og rock med god trøkk, og for sine sterke vokale og instrumentale sceneprestasjoner.

Lærlingan i aksjon i Ålesund tidligere i sommer. Foto The North West/Jonas Rundgren

I Kristiansund kan studentene glede seg til å høre Ballinciaga torsdag 25. august, og ikke minst er det duket for Nordmøre Pride i Kristiansund lørdag 20. august.

Se åpningsukeprogrammene for studenter i Molde og Kristiansund her.

Onsdag klokka 14 er det et åpent arrangement på torget i Molde for å offisielt markere at studieåret ved høgskolen starter.