iStudents Alex Myhre (t.v.) og daglig leder Arnt Ove Strande i Molde Taxi er fornøyde med en avtale som gir iStudent-medlemmer betydelige rabatter på drosje. Foto: Arild Waagbø

Billigere drosje i Molde for studenter

iStudent har gjort en avtale med Molde Taxi som gir studenter med medlemskort store rabatter på drosjekjøring.

– Vi har fått en velegnet samarbeidsavtale mellom iStudent og Molde Taxi, med blant annet fastpris på kjøring til og fra studentboligene på campus, Kvam og Glomstua, sier Alex Myhre, økonomiansvarlig i studentersamfunnet iStudent.

Fastprisene gjelder mellom studentboligene og sentrum eller Molde lufthavn. Eksempler på fastpriser i avtalen er f. eks. 155 kroner for inntil fire pasasjerer mellom campus og sentrum på kveld/helg, eller 350 kroner for samme turen for inntil 16 studenter i stordrosje.

Se alle iStudent-rabattene her!

– Molde Taxi er en trygg aktør som gir oss skyss hjem. Studentene skal slippe å ta piratdrosje, sier Alex Myhre.

Myhre sier at studenter ofte er i grupper når de først tar drosje.

– Det er bare å snakke sammen, så blir drosjeturen billigere enn bussen, sier daglig leder Arnt Ove Strande i Molde Taxi.

Strande sier studenter alltid har vært gode drosjekunder.

– Men vi håper å få mer av kjøringen når studentene skal ut på byen fredag og lørdag kveld, sier Strande.

Molde Taxi har nå 23 biler i stallen. Ifølge Strande har markedet for drosjeeierne blitt bra igjen etter nedturen under koronapandemien.

iStudent-medlemskortet koster 350 kroner i året, og er så og si spart inn på to gratis innganger på Rød før klokka 23. I dag har 160 studenter medlemskortet som gir rabatter hos en hel rekke moldebedrifter. Foto: Arild Waagbø