Tidligere HiMolde-student Espen Gustavsen er ansatt som markedsansvarlig i osloklubben Skeid. Foto: Skeid

Espen Gustavsen (26) markedsansvarlig i Skeid

Espen Gustavsen (26) fra Lier er ansatt som markedsansvarlig i osloklubben Skeid. Gustavsen har en bachelorgrad i sportsledelse fra HiMolde.

Espen Gustavsen kom til Skeid i 2019 som ung og lovende praktikant fra Sport Management-studiet på Høgskolen i Molde. Siden den gang har Espen gradvis jobbet seg opp fra ulike treneroppdrag, vikariater og ekstraprosjekter til å nå ta steget over til å jobbe med markedsarbeid på fulltid for Torshov-klubben, melder Skeid i en pressemelding på klubbens hjemmeside.

Videre skriver kubben i pressemeldingen:

– Espen kom til Skeid i januar 2019, og har etter hvert fått bra fartstid innen ulike områder i klubben. Han har stort sett hatt hovedvirke som fotballtrener med ulike ekstraoppgaver, og har over tid fått økt ansvar og blitt en betrodd medarbeider i klubben, forteller daglig leder Daniel Holmeide Strand.

I fjor ble Espen spurt om å bistå nettopp Daniel med markedsarbeidet, og det har fungert såpass godt for begge at det nå blir fast jobb som markedsansvarlig i fulltid.

– Da jeg startet i Skeid i 2018 var det kun jeg som administrativt ansatt i fulltid i Skeid, og i tråd med den ganske store veksten vi har hatt siden da har vi også måttet ha inn mer folk for å henge med på alle oppgavene som skal løses. Særlig det å spille i OBOS-ligaen krever mye av laget rundt laget, og skal vi nå målene våre må vi ha dedikerte folk også på marked, sier Daniel H. Strand.

Espen selv trives godt i sin nye rolle, og går på med stort engasjement.

– Jeg har trent både gutte- og jentelag de siste årene, og skal fortsette som trener på kveldstid for jentelaget jeg trener nå, mens markedsrollen er primæroppgaven min nå. Det har vært artig å lære en del nytt her, og det motiverer veldig å hjelpe Skeid til å ta nye steg på partnersiden, sier Espen.

I januar holder Espen på med både nysalg og reforhandlinger, og er godt i rute foran året.

– Vi har et aktivt år foran oss med møtebørs i samarbeid med OABIK og egne sosiale aktiviteter. Vi skal gjenta ølkveld og konsert på Sagene Bryggeri, som var en stor suksess i fjor. Med tysk pølsemeny og saurkraut fra Strøm-Larsen blir det nok kø i døra i år også. Så er det alltids plass til nye samarbeidspartnere, så det er mange dører som skal bankes på og telefoner som skal ringes, sier Espen Gustavsen i pressemeldingen.

PS! Daglig leder Daniel H. Strand har også en bachelorgrad i sportsledelse fra Høgskolen i Molde.