MSIs Tobias Garthus Bendheim ligger nede og får frispark. Bak ses studentenes trenerteam stående rett foran lagbenken: Saravin Sadasaralingam (t.v.) og en gestikulerende Nirushnaharan Thanikasalam. Foto: Andrine Hatlen Juvik

Tross 90 intenste minutter: MSI-Smøla endte 0-0 i sesongdebuten

KGB (Panorama): Fredag kveld spilte Moldestudentenes idrettslag (MSI) uavgjort 0-0 i sin første seriekamp i 5. divisjon, som gikk mot Smøla på Lubbenes kunstgressbane (KGB) i Molde.

Av ANDRINE HATLEN JUVIK (tekst & foto)

Det gikk ikke lang tid etter kampstart før de første sjansene kom begge veier. Halvveis inn i første omgang kom det flere cornere på rad mot MSI, men de klarte å holde 0-en etter flere gode redninger av keeper Oliver Æsøy Frimannslund.

MSIs Viktor Johannesen Westgaard fikk det første gule korte etter 32 minutter spilt, grunnet en takling.

Mot slutten av omgangen scoret Anders Hurum Nordgård, men det ble dømt offside, og pauseresultatet forble 0-0.

MSIs Anders Hurum Nordgård (med 9 på ryggen) får gult kort av dommer Magnus Smørdal. Foto: Andrine Hatlen Juvik

Ca. ti minutter etter at andre omgang ble blåst i gang, kom det to gule kort på rappen til MSI: Anders Hurum Nordgård og Sander Legenden Lilleengen.

Litt seinere kommer det enda et gult kort til MSI, dette ble gitt til Rory Byrne i kampens 74. spilleminutt.

Hele omgangen var det sjanser begge veier. Smøla trykket på mot slutten, men MSI klarer å holde unna.

Oliver Æsøy Frimannslund, MSIs solide keeper i sesongdebuten, i aksjon på Lubbenes KGB fredag kveld. Foto: Andrine Hatlen Juvik

Kampen var to intense omganger med mange frispark. Dommeren fikk kjørt seg av flere MSI spillerne, som var uenige i avgjørelsene hans.

At kampen endte 0-0, var mye takket være flere gode redninger av keeper Frimannslund.

Neste kamper:

Neste MSI-kamp er fredag 28. april mot Eidsvåg/Eresfjord og Vistdal. Den spilles på Eidsvåg kunstgress klokka 19:00.

Neste hjemmekamp er fredag 5. mai mot Averøykameratene. Denne kampen blir spilt på Lubbenes kunstgressbane klokken 19:30.