Sander Legenden Lilleengen scoret for MSI i det 55. minuttet. Foto: Rebekka Moe Klokk

MSI tapte mot Averøy-kameratene – ville ha straffe

KGB (Panorama): Fredag endte Modestudentenes idrettslags (MSI) tredje seriekamp med sesongens første tap i møte med Averøykameratene.

Av REBEKKA KLOKK og ANDRINE HATLEN JUVIK

MSI- Averøykameratene 1-2 (0-2)

Kampen startet ganske jevnt. Begge lag hadde et par sjanser, og MSIs forsvar jobbet godt for å holde ballen unna sin egen 16-meter. 20 minutter ut i førsteomgang skrudde intensiteten seg opp, og flere ting skjedde:

Først gult kort til MSI-spiller Rory Bryne. Deretter frispark til bortelaget, som laget en skummel sjanse. MSI klarte å klarere. Etter 22 minutter scoret bortelaget og stillingen var 0-1.

Bare noen minutter etter første scoring, var det igjen Averøykameratene som tok styringen og sendte ballen i mål bak MSIs målvakt, og det sto 0-2.

Joakim Fivelstad gikk hardt inn i takling, og gjorde en god jobb i forsvar. Foto: Andrine Hatlen Juvik

35 minutter inn i første omgang slo MSI tilbake med flere sjanser, og kjempet seg mer inn på bortelaget sin halvdel.

Kampen gikk til pause med stillingen 0-2. Omgangen var fylt med tøffe dueller og tøff prat, flere spillere fikk tilsnakk av dommer.

Da andreomgang startet, var MSI sultne på mål. De kom ut på banen med en ny energi og hadde flere sjanser de først 10 minuttene.

Henrik Opsahl Jensen jaget etter ballen, og satte Averøykameratene under press. Foto: Andrine Hatlen Juvik

I det 55 spilleminuttet scorer Sander Legenden Lilleengen MSIs først mål i kampen. Det er tøffe dueller, og flere frispark.

Tøff kamp med mange taklinger, her gikk det utover MSI spiller Mats Magnus Lambert van Teeffelen. Foto: Rebekka Moe Klokk

Det blir gult kort til bortelaget i det 58. minuttet og like etterpå gult kort til MSI-spiller Tobias Garthus Bendheim.

MSI har mange store sjanser. Helt på slutten av kampen ble en MSI-spiller blir tøff taklet inne i 16-meteren og ville ha straffe, men fikk det ikke.

På slutten av kampen ble en MSI-spiller blir taklet innenfor 16-meteren. MSI-spillerne ropte på straffe. Foto: Rebekka Moe Klokk

Andreomgang var preget av flere sjanser fra MSI, taklinger på taklinger og mye krangling med dommeravgjørelser. MSI styrte for det meste andreomgangen og jobba hardt for å utligne i kampen som endte 1-2 til Averøykameratene.

Kommende kamper:

Neste MSI-kamp er hjemmekamp fredag 12. mai mot Måndalen. Den spilles også på Lubbenes kunstgressbane klokken 19:30.

Neste bortekamp er lørdag 20. mai mot Gossen. Denne kampen spilles på Riksfjord stadion klokken 15:00.

Kom på kamp, og støtt Moldestudentenes idrettslag!

Kampfakta MSI – Averøykameratene 1-2 (0-2):

Dommer: Terje Sorthe (Hjelset/Kleive)

Gule kort: Rory Bryne (MSI), Morten Lillemork Råke (Averøykameratene) og Tobias Garthus Bendheim (MSI).

MSI: Gjermund Høvik Lunde, Alexander Otterlei, Joakim Fivelstad, Mats Magnus Lambert van Teeffelen, Rory Bryne, Tobias Garthus Bendheim, Mathias Aarnes Grønner, Nirushnaharan Thanikasalam, Sander Legenden Lilleengen, Anders Hurum Nordgård og Henrik Opsahl Jensen.

Innbyttere: Cedric William Graf von Schwerin, Khaled Abdulaziz Ahmed Khassai, Einar Arvid Fredriksen, Erlend Fladby, Peder Oterhals Bachmann, Andreas Nylund Matre og Magnus Kristoffer Hage Jensen.