Studio A i mediesenteret er høgskolens podkaststudio. Her intervjues professor Kjetil Kåre Haugen av sportsledelsestudenter. Innfelt ses fotograf Per Heimly - som skal holde foredrag og ta bilder i Studio D - og DjRedo som spiller tech house i kantina. Foto: Arild Waagbø, privat og Gry Faia

Feirer nytt mediesenter: Per Heimly-foredrag, fotofest og house party

Torsdag blir det liv på Molde campus fra klokka 14 til 20 for å markere og feire høgskolens nye mediesenter. Fotograf Per Heimly kommer for å holde foredrag og ta bilder i Studio D.

Klokka 14.00 på torsdag kommer rektor Steinar Kristoffersen med saksa si for å klippe snor og åpne HiMolde nye mediesenter i A-bygningen på Molde campus. Der blir det også levende musikk, samt en og annen tale av det kortere slaget.

Mediesenteret inneholder i alt fire studioer: Studio A er podkaststudio, mens Studio B og C er videostudioer. Studio D er en «black box» for opptak av foto, video og lyd.

Mediesenteret vil i stor grad benyttes av høgskolens fagkrefter til produksjon av digitalt studiemateriell, men også høgskolens studenter vil bruke mediesenteret til å lage presentasjoner og innleveringer. Også høgskolens informasjonsavdeling og høgskoleavisa Panorama er blant de som vil være storforbrukere av det nye mediesenterets fasiliteter.

Per Heimly holder foredraget «Foto, livet og døden» i kantina klokka 15. Foto: Per Heimly

Foredrag: «Foto, livet og døden»

Klokka 15.00 holder Per Heimly, en av Norges mest markante fotokunstnere i nyere tid, foredraget «Foto, livet og døden» (eller: «Mitt liv som fotografisk potet»). Der forteller han om sin over 30 år lange karriere som fotograf og viser bilder fra den.

Per Heimly har gjort seg bemerket innen både mote, portretter, kunst, reklame og reportasje, og vil fortelle som sine kunstneriske mål og drømmer, og sin livsfilosofi.

Foredraget er egnet til gi alle som jobber med foto, visuelle uttrykk og kunst et inspirerende løft!

Fri adgang – alle er velkommen!
Per Heimly og DjRedo sørger for fine bilder og god stemning på Molde campus torsdag fra klokka 16 til 20. Fri adgang, alle er velkommen!

Fotofest, house party og modelljakt

Fra klokka 16.00 til 20.00 kan du se fotograf Per Heimly i aksjon i Studio D. Her vil han ta bilder av ansatte og studenter som stiller opp.

Er det gutter og jenter (menn og kvinner) som har ambisjoner om å bli fotomodell, så tar Per Heimly castingbilder for byrået Starlet. Alle kan melde seg på i modelljakten, i tillegg til studenter og eventuelle ansatte. Aldersgrensen er 15 år, mindreårige må komme i følge med foresatte.

Samtidig blir det gode vibber og fete, dansbare beats med DjRedo (aka Kristiine Raud) fra det moldebaserte DJ-kollektivet Laüget i studentbaren Smuget. Der spiller hun house, tech house og techno. DjRedo er kjent fra spillejobber på klubber i Ålesund, Kristiansund og Molde.