Moldestudentenes idrettslag lagbilde etter en leken 8-0 seier. Foto: Rebekka Moe Klokk

MSI slo Måndalen 8-0!

LUBBENES KGB (Panorama): Fredag kveld ble det en leken seier i den fjerde kampen i sesongen for MSI, mot Måndalen. Moldestudentenes idrettslag (MSI) ligger nå på 3. plass i divisjonen.

Av ANDRINE HATLEN JUVIK og REBEKKA MOE KLOKK

MSI – Måndalen 8-0 (4-0)

Kampen startet jevnt. Gode sjanser begge veier. Etter 20 min. spilt fikk MSI en stor sjanse med frispark rett utenfor 16-meteren. Keeper hadde kontroll og bokset ballen ut.

Etter flere store sjanser for MSI klarte endelig Kaptein Mathias Aarnes Grønner å smelle ballen i nettet etter mye kluss innenfor 16-meteren – 1-0.

Sander Legenden Lilleengen jakter etter ballen. Foto: Andrine Hatlen Juvik

MSI tok raskt styringen på kampen, og Måndalen klarte ikke å skape store sjanser eller forsvare seg mot MSI.

Bare fire minutter etter først mål, fikk MSI frispark og kaptein Mathias Aarnes Grønner tok det og ballen endte i mål – 2-0.

I det 34. spilleminuttet scoret Joakim Fivelstad – 3-0.

MSI feirer en av mange målscoringer. Foto: Andrine Hatlen Juvik

Godt samspill innad i laget, med fine pasninger og kommunikasjon gjorde at spiller nummer 9 Anders Hurum Nordgård fikk en scoring, og første omgang endte 4-0.

MSI sto høyt og startet 2. omgang med flere store sjanser. Måndalen klarte å komme seg igjennom å få noen sjanser, men MSI sto på og kjempet imot.

Peder Oterhals Bachmann scoret et mål etter kun 8. minutter av andre omgang.

MSI-spiller Peder Oterhals Bachmann i én-mot -én duell med keeperen til Måndalen. Foto: Rebekka Moe Klokk

Like etter kom Anders Hurum Nordgård med et nydelig innlegg som resulterte i mål nummer to for Joakim Fivelstad.

Etter en tøff takling i det 65. spilleminuttet fikk Rudi Talberg Samseth fra Måndalen se det gule kortet, og i en spennende vending ga han også straffe til MSI. Mathias Aarnes Grønner satt ballen i høyre hjørne og scoret sitt tredje mål for kampen.

Med en fryktløs og offensiv strategi, dominerte MSI spillet på motstanderens banehalvdel og tvang dem til å spille defensivt.

Ti minutter før ordinær spilletid er over, var Andreas Nylund Matre iskald foran keeper. Han lobbet ballen elegant over keeper, og det sto 8-0.

MSI hovedtrener Saravin Sadasaralingam. Foto: Rebekka Moe Klokk

– Vi startet første omgang dårlig, men følte vi kom oss fort inn i kampen. Når målene begynte å renne inn føler jeg vi tok over totalt. Jeg er storfornøyd,  I de kampene vi har spilt til nå, så føler jeg vi har startet kampen på nivået til motstanderen. Så møter vi et veldig bra lag, så starter vi veldig bra. Sånn som i dag kunne vi startet kampen mye bedre, det var litt kluss i forsvaret. Vi henger ikke helt med i starten. Vi kommer oss etter hvert, sa MSI-trener Saravin Sadasaralingam etter storseieren.

Kommende kamper:

Neste MSI-kamp er borte lørdag 20. mai mot Gossen. Denne kampen spilles på Riksfjord stadion klokken 15:00.

Deretter er det enda en bortekamp, 27. mai mot Dahle 2. Denne kampen blir spilt på Dahle kunstgresspark.

Neste hjemmekamp er ikke før 30. mai mot Molde 2. Som blir spilt på Molde kunstgress.

Kom på kamp, og støtt Moldestudentenes idrettslag!

Kampfakta MSI – Måndalen 8-0 (4-0)

Dommer: Stig Arild Råket.

Gule kort: Mathias Moen Brudeseth (Måndalen) og Rudi Talberg Samseth (Måndalen).

Målscorere: Joakim Fivelstad x2, Mathias Aarnes Grønner x3, Anders Hurum Nordgård, Peder Oterhals Bachmann og Andreas Nylund Matre.

MSI: Oliver Æsøy Frimannslund, Joakim Fivelstad, Mats Magnus Lambert van Teeffelen, Rory Bryne, Magnus Kristoffer Hage Jensen, Magnus Hagen Berg, Tobias Garthus Bendheim, Mathias Aarnes Grønner, Sander Legenden Lilleengen, Anders Hurum Nordgård og Einar Arvid Fredriksen.

Innbyttere: Gjermund Høvik Lunde, Alexander Otterlei, Ole Egner Willumsen, Sajad Nazari, Khaled Abdulaziz Ahmed Khassai, Peder Oterhals Bachmann og Andreas Nylund Matre.