Sander Legenden Lillengen prøver seg på heading i mål, men lykkes dessverre ikke. Foto: Andrea Strand Barkve

MSI fra storseier til nederlag mot Måndalen

MÅNDALEN (Panorama):  I mai vant Moldestudentenes idrettslag (MSI) suverene 8-0 over Måndalen. Fredag ble resultatet en nedtur med sifrene 4-1.

Av ANDREA STRAND BARKVE

Dermed tapte også MSI-herrene sin femte seriekamp på rad i 5. divisjon etter sommerferien.

– Vi har helt nytt lag nå enn det vi hadde før sommeren, og har i praksis mistet hele startelleveren vi hadde. Mange av spillerne er gode enkeltspillere, men som lag spiller vi foreløpig dårlig sammen. Vi har fått inn flere utenlandske studenter på laget, men det er nytt og utfordrende for oss å kommunisere på engelsk, sier Peder Oterhals Bachmann, som scoret det eneste målet for studentlaget.

MSI spilte kampen i hvite bortelagstrøyer, mens Måndalen spilte i blå.

MSI-gutta varmer opp før kampen mot Måndalen. Sola skinner og gutta er i godt humør. Foto: Andrea Strand Barkve
Einar Fredriksen er klar for kamp. Foto: Andrea Strand Barkve
Magnus Berg header til under oppvarming. Foto: Andrea Strand Barkve

Lagene hilste på hverandre før kampen begynte og siden det var bortekamp for MSI-gutta, så var det de som skulle gå og hilse, mens Måndalen ble stående.

Før kampen kan begynne må lagene hilse på hverandre. Foto: Andrea Strand Barkve

MSI hadde kampens første skudd i mål, ved Peder Oterhals Bachmann, men målet ble annullert pga. offside.

Skudd på mål fra MSIs Einar Fredriksen, men ingen scoring. Foto: Andrea Strand Barkve

Måndalen ledet 2-0 da MSIs Peder Oterhals Bachmann fikk ballen inn i mål 43 minutter ut i 1. omgang: 2-1.

Etter mange forsøk scorer Peder Oterhals Bachmann MSIs eneste mål 43 minutter inn i 1. omgang. Foto: Andrea Strand Barkve
Alfonso De La Vega tar corner. Foto: Andrea Strand Barkve

Det ble delt ut en hel del gule kort for røft spill i kampen og hvert lag endte opp med tre gule kort hver. Videre ble MSIs Axel Quertemont Conradsson vist det røde etter to gule kort, helt på slutten av kampen.

Måndalen scoret to til i andre omgang,  kampen endte altså 4-1.

Teo Guy Raymond Moisseron var en av mange som fikk gult kort denne kampen. Foto: Andrea Strand Barkve
En av motspillerne fikk seg en trøkk, men spillerne på MSI forsikret seg om at det gikk bra. Foto: Andrea Strand Barkve
Alfonso De La Vega og motspiller kjemper om ballen. Begge lagene spilte tøft for å vinne kampen. Foto: Andrea Strand Barkve
Oliver Æsøy Frimannslund tar utspark. Foto: Andrea Strand Barkve