Jonas Tynes, Juliane Syse, Ingeborg Hoksnes Olsen, Malin Hamar, Margrethe Janbu og Mari Rotlid sto bak løsningen "Study Buddy". Foto: Arild Waagbø

Sjarmerte juryen med «Study Buddy»

Programvareselskapet Nivero i Molde har fått hjelp av mange unge hoder på Innovasjonscamp på Molde campus i går og i dag. Se gruppene som sjarmerte juryen!

Rundt 250 studenter og en håndfull vgs-elever i Molde fikk et utviklingsoppdrag knyttet til Nivero-produktet AirSlides, som brukes til å  lage og dele presentasjoner, rapporter, brosjyrer og landingssider.

I ettermiddag ble gruppa som foreslo tjenesten «Study Buddy», som har til hensikt å matche studenter med privatlærere, hedret med juryens førstepris. Juryeheder gikk også til grupper som foreslo løsninger knyttet til AI/KI og tilrettelegging for elever med spesielle behov.

Innovasjonscamp skjer i regi av Ungt Entreprenørskap. I dag og i morgen går Innovasjonscamp også av stabelen for rundt 75 studenter i Kristiansund.

Katrine Monsås og Thea Rotlid foreslo en løsning med AI/KI. Foto: Arild Waagbø
Robin Kopperud, Mayada Alfaiyad, Ingeborg Emilie Dalsbø, Hosaena Bahvam og Iselin Vågen Antonsen foreslo en løsning rettet mot elever med spesielle behov. Foto: Arild Waagbø