Ordfører Trygve Grydeland (H) i Molde kommune var imponert over Karriereforums arrangement. Foto: Elias Alemayehu

Studenter imponerte ordføreren med Karrierebanketten

Karrierebanketten gikk av stabelen onsdag kveld. Arrangementet samlet et stort antall studenter, bedrifter og offentlige aktører.

I løpet av kvelden ble det servert to-retters middag, delt ut premier og deltakerne fikk muligheten til å nettverke med hverandre. Det var studentforeningen Karriereforum som arrangerte banketten på Scandic Seilet hotell og ga HiMolde-studenter en stor mulighet til å knytte nye kontakter.

F.v: Andrea Klatran, Marte Marie Aasen og moldeordfører Trygve Grydeland. Foto :Elias Alemayehu

Ordfører Trygve Grydeland (H) i Molde kommune pratet med Karriereforum-styreleder Marte Marie Aasen og styremedlem Andrea Klatran om hvordan Molde by kan bli en bedre studentby.

Head of Logistics Kåre Magnus Henrikstad opplyste studentene om mulighetene i Gasum. Foto: Elias Alemayehu
Gasum logistikkleder Kåre Magnus Henrikstad ga jobbtips til studenter. Foto: Elias Alemayehu

Tidligere HiMolde-student Kåre Magnus Henrikstad leder logistikkoperasjonen i konsernet Gasum, og ga gledelig jobbtips til dagens høgskolestudenter.

— En må være villig til å flytte til en annen by, vi holder jo til i Stavanger. I Gasum er vi opptatt av å ha en mix av forskjellige kompetanse i teamene, og oppfordrer spesielt kvinner til å søke, sier Henrikstad.

Frida Svendsen, prosjektleder i Maritech, presenterte selskapet for studenter på Scandic Seilet. Foto: Elias Alemayehu
Frida Svendsen i Maritech ber studenter om å by på seg selv. Foto: Elias Alemayehu

Tidligere NTNU student Frida svendsen anbefaler studenter å søke på Maritech.

— Legg inn en åpen søknad, ikke heng deg opp i småting på stillingsannonsene. Søk uansett, hos oss det er mye man kan lære på veien, sier Svendsen

Karriereforum-leder Marte Marie Aasen. Foto: Elias Alemayehu

Karriereforum leder Marte Marie Aasen reflekterer over suksessen og teamets innsats som gjorde kvelden minneverdig:

— Jeg føler det har vært veldig god flyt gjennom hele dagen, det har gått over all forventning. Det ble utsolgt raskere en vi forventet, og hele Karriereforum som team har bistått på alle kanter, så det har bidratt til at dette ble en kjempesuksess. Det gir veldig mersmak på å bygge på suksessen til neste år.

Premieutdeling, ledet av konferansier Jan sindre Heltne, flere studenter vant både nettbrett og høyttalere. Foto: Elias Alemayehu
Tidligere Karriereforum-leder Jan Sindre Heltne. Foto: Elias Alemayehu

I løpet av kvelden ble flere studenter belønnet med en rekke premier, og den velorganiserte premieutdelingen ble ledet av konferansier og tidligere Karriereforum-leder Jan sindre Heltne, som er tilbake som masterstudent på høgskolen.

— I 2020 ledet jeg 30-årsjubileumet for Karriereaften, og komme tilbake til Molde å se hvor godt Karriereforum fortsatt er og hvor mye det blomstrer nå, det varmer hjertet, sier Heltne.

Ordfører Trygve Grydeland (H), varaordfører Hege Merethe Gangat (Ap), innovasjons- og endringsguide Mette Jane Holand og prosjektleder/trainee Anne Bondal i Molde kommune på Karrierebankett. Foto: Elias Alemayehu
Anne Bondal jobber i Smart Molde med studentprosjektet Studentpådriver. Foto: Elias Alemayehu

Prosjektleder og trainee Anne Bondal i Molde kommune jobber tett på høgskolen og med studentene for å utvikle Molde som studetby.

— Jeg blir så glad av å se så mange aktive, frivillige studenter som de på Karriereforum. De er veldig hjelpsomme og profesjonelle, sa Bondal.

Elisabeth Farstad — førsteårs logistikkstudent og engasjert frivillig. Foto: Elias Alemayehu

Mediaansvarlig Elisabeth Farstad i Karriereforum gleder seg over å kunne bidra i Karriereforum og studentmiljøet.

— Det har vært kjempeartig å delta i lag med en sånn gjeng som i Karriereforum. Det er utrolig artig det vi får til sammen, og det er en sikkelig teameffort, sa Farstad.

F.v: Marte Skarbø og Jarle Gulla-Pettersen fra PwC ber studenter ta kontakt direkte. Foto: Elias Alemayehu
Joakim Silkoset i Lo Møre og Romsdal var fornøyd med karrierekvelden. Han informerte om ledige jobber i LO. Foto: Elias Alemayehu

 

Førsteårs rettsvitenskapsstudenter koser seg på karriereaften. Foto: Elias Alemayehu

Arrangementet viste seg å være en arena der både nye og etablerte studenter kunne delta, takket være Karriereforums innsats for å inkludere bredden av studenter, også de som går førsteåret.