Her er det nye styret i studentersamfunnet iStudent etter årsmøtet i dag: Leder Bodil Lerøy (bak f.v.) og økonomiansvarlig Tarjei Miklos Degré, samt utvalgsansvarlig Tiril Høgstø (foran f.v.), styremedlem Lydia Maria Marian og SoMe-/arrangementansvarlig Julie Lorntsen. Foto: Elias Alemayehu

Nyvalgt leder vil ta iStudent ut av dvalen

Bodil Lerøy (25) er iStudents nye leder.

Studentersamfunnet hadde et udramatisk årsmøte på Molde campus onsdag denne uken. Valgkomiteens forslag til nytt styre ble enstemmig godtatt, og dermed er Bodil Lerøy valgt som nye iStudent-leder. Med seg i det nye styret får hun:

Utvalgsansvarlig: Tiril Høgstø
Styremedlem: Lydia Maria Marian
SoMe-/arrangementansvarlig: Julie Lorntsen
Økonomiansvarlig: Tarjei Miklos Degré

Gjennomgangen av regnskapet ble utsatt da økonomiansvarlig ikke kunne være tilstedet under møtet.

Bodil Lerøy. Foto: Privat

Lerøy, en 25 år gammel bachelorstudent i juss, politikk og administrasjon har fra tidligere vært leder for studentersamfunnet i Volda, samt festivalsjef. Hun ser frem til å tilføre ny energi til iStudent-organisasjonen.

— Akkurat nå føler jeg at iStudent har vært i dvale, og vi må gjøre oss mer synlige for å hjelpe de ulike utvalgene med å gjøre en enda bedre jobb, sier Lerøy.

Avtroppende og midlertidig leder, Abdulmagid Samatar sammen med valgkomiteleder Andreas Outzen, ledet møtet og var fornøyd med instillingen på det nye styret. Foto: Elias Alemayehu
Abdulmagid Samatar gir batongen videre til nytt styret. Foto: Privat

Samatar, som påtok seg midlertidig ledervervet på grunn av mangel på leder i foregående år, mener det var for å bidra til at studentutvalgene skulle holdes i live og opprettholdes. Han uttrykte tilfredshet med det nye styret.

— Jeg er glad det kommer nytt blod og ny energi inni iStudent styret. Nå kommer det førsteårsstudenter inni i styret, og jeg går jo mitt siste år, så dette kommer til å opprettholde at alle studentutvalgene fungerer, sier Samatar.

Julie Lorntsen (t.v.) og Tiril Høgstø ser frem til å ta fatt på oppgavene .Foto: Elias Alemayehu

Høgstø og Lorentsen koker opp planer for studentutvalgene, og er fast bestemt på å bidra der det trengs.

— Jeg tror dette blir veldig bra, jeg har arrangert mye tidligere og ser virkelig frem til å bringe nye arrangementer til studentersamfunnet, sier Lorentsen.

— Jeg har vært involvert i flere utvalg selv, og håper jeg kan fungere som et slags lim mellom utvalgene å bidra til et enda mer dynamisk studentmiljø, sier Høgstø.

Her er det nye styret i studentersamfunnet iStudent etter årsmøtet i dag: Leder Bodil Lerøy (bak f.v.) og økonomiansvarlig Tarjei Miklos Degré, samt utvalgsansvarlig Tiril Høgstø (foran f.v.), styremedlem Lydia Maria Marian og SoMe-/arrangementansvarlig Julie Lorntsen. Foto: Elias Alemayehu