Studentene Robin Lange (f.v.), Joakim Brunsvik og Wendi Ammo presenterte sin løsning på en KPMG-oppgave. Foto: Thomas Skauvik

– Artig at det er så mange gutter

Moldestudenter møtte mannsterke opp hos KPMG i Molde.

Av THOMAS SKAUVIK

– Jeg synes det er kjempeflott å få engasjerte studentene på besøk her.  Høgskolen i Molde er en viktig utdanningsinstitusjon for oss, og vi vil gjerne komme i kontakt med studentene.  Det er artig at det er så mange gutter her i år, for revisor yrket har de siste årene vært kvinnedomminert, sa statsautorisert revisor Helge Sandblåst i KPMG til Panorama.

KPMG er et internasjonalt revisjonsselskap og bistår bedrifter som f.eks. Statoil og Hydro.

Torsdagens karrierekveld, i regi av Karriereforum, var åpen for Moldes revisjons- og siviløkonomstudenter. Studentene ble blant annet møtt av KPMGs Petter B. Varhaugvik, Stina Sandblåst og Julie Gulla – alle utdannet ved HiMolde, som presenterte oppgaver studentene måtte løse. Belønningen for god innsats var Twist-sjokolade. Deretter kom pizza, brus og øl på bordet.

Karriereforums styre  var representert med  Cato  Søndenå Karbøl (t.v.) og Erik Bjøralt Giske. Foto: Thomas Skauvik 
Karriereforums styre  var representert med  Cato  Søndenå Karbøl (t.v.) og Erik Bjøralt Giske. Foto: Thomas Skauvik

Petter B. Varhaugvik (f.v.), Stina Sandblåst og Julie Gulla. Foto: Thomas Skauvik

Oppgaveløsing. Foto: Thomas Skauvik

Pizzakos. Foto: Thomas Skauvik