Dekan Oskar Solenes (t.v.) og førsteamanuensis Eddie Rekdal overrekker rose og hygelig hilsen til student Ingvild Maudal Steen som har tatt en bachelorgrad i regnskap og revisjon. Foto: Arild J. Waagbø

Bachelorkandidater hedret på campus

I dag ble mange av bachelorkandidatene på Avdeling for logistikk og Avdeling for økonomi og samfunnsvitenskap hedret med en bacheloravslutning.

I kantina var det dekan Oskar Solenes som ønsket velkommen til den aller første bacheloravslutningen for disse studentgruppene. Fra før av har sykepleierne og vernepleierne på Molde Campus hatt egne avslutninger etter tre år med studier.

Dekan Oskar Solenes (t.v.) og førsteamanuensis Eddie Rekdal overrekker rose og hygelig hilsen til student Ingvild Maudal Steen som har tatt en bachelorgrad i regnskap og revisjon. Foto: Arild J. Waagbø
Dekan Oskar Solenes (t.v.) og førsteamanuensis Eddie Rekdal overrekker rose og hygelig hilsen til student Ingvild Maudal Steen som har tatt en bachelorgrad i regnskap og revisjon. Foto: Arild J. Waagbø

Rektor Hallgeir Gammelsæter tok deretter ordet:

– Det er dere som er vår framtid, så dette er en festdag – også for oss! Høgskolen i Molde er ikke perfekt – det er mye vi kan forbedre, men vi håper dere vil snakke pent om oss! Jeg vil råde dere til å jobbe hardt og samvittighetsfullt både i jobb eller på videre studier, for det er slik man lykkes. Lykke til!

Hilsen fra Høgskolen i Molde. Foto: Arild J. Waagbø
Hilsen fra Høgskolen i Molde. Foto: Arild J. Waagbø

Studenter som i vår får en bachelorgrad i juss og administrasjon var først ute til å motta rose og en hyggelig hilsen, fulgt av de som får samme grad i IT og logistikk, logistikk, regnskap og
revisjon, økonomi og administrasjon og til slutt sport management.

Se bilder av alle kandidatene på Panoramas Facebook-side.

I høgskolelektor Geir Oterhals hilsen til sport management-kandidatene sa han at han hadde sett en rivende utvikling siden han ble kjent med dem på hyttetur ved studiestart høsten 2012.

– Dere var dominerende sportsinteresserte og mindre skoleinteresserte, men mange av dere har gått fra egen idrettsutøvelse til trenergjerningen og har vært tungt inne i klubber som Træff, MFK og Rival og har hatt mange andre verv i styre og drift av idrettsbyen Molde. Flere av dere har til og med blitt interessert i fag med bokstavene BØK foran seg. Vi har oppnådd målet vårt for studiene, som er en total transformasjon fra sportsidiot til fagidiot, sa Oterhals.

Student Annette Maridal Bugge holdt tale på bacheloravslutningen. Foto: Arild J. Waagbø
Student Annette Maridal Bugge holdt tale på bacheloravslutningen. Foto: Arild J. Waagbø

Annette Maridal Bugge, som har tatt en bachelorgrad i juss og administrasjon sa i sin hilsen fra studentene at hun hadde hatt en fin studietid i Molde.

– Jeg har blitt kjent med folk fra mange flere steder i Norge enn jeg selv har besøkt, sa hun.

Deretter sto velsmakende tapas og småprat ved bordene på menyen for kandidater, studieledere og andre, til musikk fra Ingrid Vingen Sunde.