Professor Hallgeir Gammelsæter er rektor ved Høgskolen i Molde (HiM). Foto: Arild J. Waagbø

17. januar ny søknadsfrist for emnestudenter

HiMolde utsetter søknadsfristen for emnestudenter. – Vi håper at de som tidligere har fått avslag kan ta kontakt med oss på nytt, sier rektor Hallger Gammelsæter ved HiMolde.

Det går frem av en pressemelding fra HiMolde. Ifølge pressemeldingen har fortvilte arbeidsledige har tatt kontakt med høgskolen for å kunne melde seg opp som emnestudenter. Svaret har til nå vært nei, fordi fristen gikk ut 15. desember. Ny søknadsfrist er søndag 17. januar.

– Vi har merket en veldig stor pågang. Folk har grått på telefonen og vært veldig fortvilte. Vi vil med dette gjøre det vi kan for å hjelpe folk tilbake i arbeid gjennom å styrke kompetansen og kanskje bidra til at folk får flere ben å stå på i et trangt arbeidsmarked. Vi er glade for at vi evner å snu oss og tilpasse oss endringene i arbeidsmarkedet. Vi skal være en støttespiller i regionen vår, uttaler Gammelsæter.