Leder Andreas Sletteberg (t.v.) og fagpolitisk ansvarlig Marte Østvold i Studenttinget i Molde. Foto: Arild J. Waagbø

Vil øke aktiviteten i Studenttinget

Studenttinget i Molde – inkludert studenter i Kristiansund – ble i helga tatt i mot med åpne armer av Studenttinget NTNU da de dro til Trondheim for å lære.

For å få opp aktivitetsnivået i Studenttinget i Molde dro styremedlemmene Andreas Sletteberg, Marte Østvold, Lora Faraji og Renate Christiansen på studietur til Studenttinget NTNU. I gruppen fra HiMolde deltok også æStudent-leder Andreas Sandor Bøhm og Petroforum-leder Håvard Kalsås, begge som representanter for studentene i Kristiansund.

Turen var støttet av Norsk studentorganisasjon (NSO).

– Dette er først gang vi har søkt om støtte fra dem, så de kommenterte at det er første gang de har hørt noe fra oss, opplyser Lora Faraji, fagpolitisk ansvarlig i Studenttinget i Molde.

Jone Trovåg (f.v.), Andreas Sletteberg, Renate Christiansen, Kristian Hovd SJøli, Lora Faraji, Andreas Sandor Bøhm og Håvard Kalsås på møtet i Trondheim. Foto: Studenttinget i Molde
Jone Trovåg (f.v.), Andreas Sletteberg, Renate Christiansen, Kristian Hovd SJøli, Lora Faraji, Andreas Sandor Bøhm og Håvard Kalsås på møtet i Trondheim. Foto: Studenttinget i Molde

I Trondheim ble HiMolde-studentene møtt av leder Jone Trovåg og studentdemokratisk ansvarlig Kristian Hovd Sjøli i Studenttinget NTNU.

– Da ga uttrykk for at de ønsker å ha et nært samarbeid med oss, så vi er invitert med når de skal ha møte med Studenttingets medlemmer fra NTNU Ålesund og Gjøvik, sier Andreas Sletteberg, som er tingets leder i Molde.

Studenttinget i Molde planlegger å ha et møte med administrasjonen og den faglige ledelsen ved HiMolde, og å bli mer aktive og synlige. De vil også jobbe for bedre samarbeid mellom studentene i Molde og Kristiansund.

– Vi skal bli flinkere til å markedsføre oss på stand og med Facebook, slik at studentene tør å si sin mening til oss. De må bruke oss mer til å ta opp ting, sier Lora Faraji.