Utsikt fra hyttene. Foto: Andreas Hustad

Vinteruka er i gang

OPPDAL (Panorama): Vinteruka ved HiMolde er godt i gang med ulike aktiviteter. Spente studenter kom seg på bussene og på tur til Oppdal for en langhelg med skikjøring, afterski og lange dager.

Rundt 100 studenter møtte torsdag opp ved Høgskolen i Molde for å ta bussen til Oppdal. Etter å ha fylt opp tre busser med studenter, bagasje og ski, kom bussene seg avgårde litt etter skjema.

Morten Lygresten er sponsoransvarlig for denne gjennomføringen av Vinteruka og var en av to fra Vinteruka-styret som var med på bussene.

Studenter er klare for en langhelg i Oppdal. Foto: Andreas Hustad

– Hvordan har gjennomføringen gått så langt?

– Så langt har det gått etter forventningene. Vi i styret er fornøyd og folk virker svært fornøyde så langt, sier Lygresten.

Mandag startet vinteruka med infomøte og bingo på Smuget. Tirsdagen arrangerte styret tur til Varden, og onsdag var det kick-off party på Kompagniet med quiz, DJ og trubadur.

– Det har vært en fin tur hit til Oppdal. Folk har oppført seg fint, og de omstendighetene som oppstod, ble håndtert bra!

Ved ankomst ble det servert pizza og en enhet. Fredag er det skikjøring og afterski. På lørdag er det Gaper-day med premieringer av kostymer.