To studenter som er ferdige med en bachelorgrad i regnskap og revisjon, her med roser og diplomer på dagens seremoni på Molde campus. Foto: Arild J. Waagbø

Her er studentene som ble hedret i dag

Vårens vakreste eventyr? For mange HiMolde-ansatte er det nok det: Bacheloravslutningen for studentene på avdelingene LOG og ØS.

I dag ble studenter som er ferdige med bachelorutdanningene sine ved Avdeling for logistikk (LOG) og Avdeling for økonomi og samdunnsvitenskap (ØS) hedret med en avsutningsseremoni i kantina på Molde campus. Studentene har tatt grader på utdanningsprogrammene for logistikk, juss og administrasjon, økonomi og administrasjon, sport management, og regnskap og revisjon.

Studenter som har fullført bachelorutdanninger, her på avslutningen i kantina på Molde campus i dag. Foto: Arild J. Waagbø

ØS-dekan Ottar Ohren innledet med noen ord om at utdanningen setter varige spor, og at det også er stort for høgskoleansatte å se sine studenter bli ferdige med utdanningen.

Student Beate Sunde talte på bacheloravslutningen. Foto: Arild J. Waagbø

Videre var det taler ved studieledere og student Beate Sunde, samt musikalske innslag ved student Tonje Hjemli Holen og studiemiljøkoordinator Rolf Magnus Orø. De fremførte Bob Dylan’s Make You Feel My Love og en nydelig versjon av Gnarles Barkley’s Crazy.

Til slutt var det tid for mat og kos.

Se alle bildene – også klassebildene – på Panoramas Facebook-side.

Etter seremonien kunne studentene som ble hedret forsyne seg av matfatene. Foto: Arild J. Waagbø