Bak f.v: Leder Mads Kristiansen, ukesansvarlig Espen B. Solvang, nestleder Magnus Nordhus. Forran f.v: økonomiansvarlig Suwathi Vamathevan og utvalgsansvarlig Maja Eikrem. Foto: Andreas Hustad

Studentenes julebankett med iStudent

Fredag kveld var det duket for julebankett i 90-meterskogen ved Høgskolen i Molde med afterparty i kantinen.

Med en dresskode bestående av flotte kjoler og stramme dresser, var det rundt 200 studenter som møtte opp til julebanketten fredags kveld. I invitasjonen som gikk ut ble studentene bedt om å ta med egen drikke, og ved inngangen ble alle sekker, poser og vesker sjekket av vaktselskapet SKS security. Siden dette var et arrangement åpent for alle studenter, var det forbud mot drikke med mer enn 22 volumprosent alkohol. Dette virket godt, og det ble god stemning i løpet av kvelden.

Skål under rektors tale i 90-metersskogen. Foto: Andreas Hustad

Rektor Steinar Kristoffersen kom og innom julebanketten, til tross for å være dobbeltbooket. Han holdt kveldens eneste tale til studentene. Rektor snakket om viktigheten rundt det sosiale og eksamensperioden som vi er på vei inn i.

FOTO: Panorama var på plass med fotovegg. Se bildegalleri fra kvelden på vår Facebook-side.

Opplegging av juletallerken under julebanketten. Foto: Andreas Hustad

Kantinen ved Høgskolen i Molde jobbet gjennom hele fredagen for å forberede mat til de sultne studentene. I år serverte de en juletallerken bestående av pinnekjøtt, svineribbe, pølse, rødkål og potet. Det var laget nok mat, så ingen gikk sultne fra bordet.

I etterkant av julebanketten arrangerte iStudent afterparty i Smuget med DJ Stian Eikrem som stod for musikken. Rundt 240 studenter var med å gjøre denne kvelden til en minneverdig en.